Demà, dimecres 22 de juny, a les 12.00 hores, la consellera de Drets Socials, Violant Cervera, atendrà als mitjans de comunicació al barri de la Mina de Sant Adrià de Besòs, juntament amb l’alcaldessa del municipi, Filo Cañete. Es presentarà la nova Oficina Tècnica per al reallotjament de les famílies del Bloc Venus, adjudicada recentment per concurs a l’Associació per la Recerca i l’Acció Social Vincle, amb motiu de l’entrada en funcionament de l’oficina aquest dimecres.

L’atenció es realitzarà a l’Espai Cultural Font de la Mina, i també hi participarà la directora general de l’Associació Vincle, Marta Eugènia González, i la representant dels veïns i veïnes del Bloc Venus Francisca Jiménez “Paqui”.

12:00|La consellera Cervera presenta l'Oficina Tècnica de La Mina. Espai Cultural Font de La Mina. Centre Cultural i Biblioteca ( c. de Ponent, 21 - 25)|Sant Adrià de Besòs (Barcelonès)

La consellera de Drets Socials, Violant Cervera, presentarà l’Oficina Tècnica de La Mina en una atenció als mitjans. L'acompanyarà l’alcaldessa del municipi, Filo Cañete. També hi seran presents  l’Associació Vincle i representants dels veïns i veïnes.