El conseller participarà en la reunió del Consell del Treball Autònom de Catalunya i posteriorment atendrà els mitjans de comunicació

Dijous, 23 de juny de 2022.— El proper dilluns, 27 de juny, el conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent i Ramió, participarà en la reunió del Consell del Treball Autònom de Catalunya per explicar els nous ajuts del Departament dirigits a persones treballadores autònomes i microempreses.

L’acompanyaran el secretari de Treball, Enric Vinaixa i Bonet, i el director general de Relacions Laborals, Treball Autònom, Seguretat i Salut Laboral, Òscar Riu i Garcia.

Els mitjans gràfics podran prendre imatges de la reunió a les 11.45 hores. A les 12 hores, Torrent atendrà els mitjans de comunicació a peu dret a la sala de premsa.

12:00|El conseller Torrent anuncia els nous ajuts per a persones treballadores autònomes i microempreses. Departament d'Empresa i Treball ( c. de Sepúlveda, 148, 1a planta)|Barcelona (Barcelonès)

El conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent i Ramió, participarà en la reunió del Consell del Treball Autònom de Catalunya per explicar els nous ajuts del Departament dirigits a persones treballadores autònomes i microempreses. L’acompanyaran el secretari de Treball, Enric Vinaixa i Bonet, i el director general de Relacions Laborals, Treball Autònom, Seguretat i Salut Laboral, Òscar Riu i Garcia. Els mitjans gràfics podran prendre imatges de la reunió a les 11.45 hores. A les 12 hores, Torrent atendrà els mitjans de comunicació a peu dret a la sala de premsa.