La consellera de Cultura, Natàlia Garriga, i el secretari de Política Lingüística, Francesc-Xavier Vila, es trobaran demà, dimecres 29 de juny, a les 16 hores, amb el president d’Òmnium Cultural, Xavier Antich, i membres de la Junta directiva de l’entitat per rebre les propostes en matèria lingüistica que aquesta entitat aportarà al Pacte Nacional per la Llengua. 

La reunió tindrà lloc a porta tancada, però els mitjans gràfics que ho vulguin podran agafar imatges abans de començar la reunió, a les 16 hores.  Una vegada s’hagi acabat es farà una breu atenció als mitjans presents. 

Es prega confirmació a premsa.cultura@gencat.cat

 

16:00|La consellera Garriga rep les propostes que Òmnium Cultural fa al Pacte Nacional per la Llengua . Palau Marc, seu del Departament de Cultura ( rbla. 8)|Barcelona (Barcelonès)

La consellera de Cultura, Natàlia Garriga, i el secretari de Política Lingüística, Francesc-Xavier Vila, es trobaran amb el president d’Òmnium Cultural, Xavier Antich, i membres de la Junta directiva de l’entitat per rebre les seves propostes per al Pacte Nacional per la Llengua