Sala de premsa

Presentació del Pla de millora de les infraestructures de prevenció d'incendis forestals del Parc Natural de la Serra de Collserola

query_builder   29 juny 2022 10:30

settings_input_antenna Convocatòria

Presentació del Pla de millora de les infraestructures de prevenció d'incendis forestals del Parc Natural de la Serra de Collserola

S’han identificat tots els punts estratègics on actuar i els dipòsits d’aigua a renovar i actualitzar per a extinció d’incendis

 

El secretari d’Agenda Rural, Oriol Anson i Fradera, i la directora general d’Ecosistemes Forestals i Gestió del Medi, Anna Sanitjas i Olea, acompanyats del director gerent del Consorci del Parc Natural de la Serra de Collserola, Raimon Roda i Noya, presentaran demà dimecres, 29 de juny, a les 10.30 h, el Projecte de millora de les infraestructures de prevenció d’incendis forestals a Collserola.

El Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural ha impulsat i elaborat el Perímetre de Protecció Prioritària (PPP) de Collserola amb la participació del Consorci del Parc Natural de la Serra de Collserola, els Bombers de la Generalitat i de Barcelona i altres institucions i ajuntaments de la zona. Aquest document recull totes les actuacions que permeten reduir la capacitat de propagació dels incendis forestals i facilitar-ne l’extinció.

Com arribar: Consorci del Parc Natural de la Serra de Collserola. Ctra. de l’Església, 92, Barcelona (accés amb transport públic: Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, estació del Baixador de Vallvidrera; per carretera: carretera de Vallvidrera a Sant Cugat, km 4,7, accés senyalitzat).

10:30|Presentació del Pla de millora de les infraestructures de prevenció d'incendis forestals del Parc Natural de la Serra de Collserola. Consorci del Parc Natural de la Serra de Collserola ( Ctra. de l'Església, 92)|Barcelona (Barcelonès)

El secretari d’Agenda Rural, Oriol Anson i Fradera, i la directora general d’Ecosistemes Forestals i Gestió del Medi, Anna Sanitjas i Olea, presentaran el Projecte de millora de les infraestructures de prevenció d’incendis forestals a Collserola.

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia