Sala de premsa

Demà divendres, 1 de juliol, a les 11.30h, a les lletres del Port de Vilanova i la Geltrú (Moll de Ponent s/n)

Consolidació de la Policia Marítima del cos de Mossos d'Esquadra

query_builder   1 juliol 2022 11:30

settings_input_antenna Convocatòria

Consolidació de la Policia Marítima del cos de Mossos d'Esquadra

El conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena i Garcia, presentarà demà divendres, 1 de juliol, a les 11.30 hores, l’acte de consolidació de la Policia Marítima del cos de Mossos d’Esquadra.

Durant la presentació, efectius de la Policia Marítima juntament amb la Unitat Aquàtica, la Unitat de Mitjans Aeris i el Grup Especial  d'Intervenció, realitzaran un exercici tàctic similar a la detenció d'una embarcació de narcotraficants en mar obert.

A l’acte, que tindrà lloc a  les lletres del Port de Vilanova i la Geltrú, també hi assistiran el comissari en cap del cos de Mossos d’Esquadra, Josep Maria Estela; el director general de la Policia, Pere Ferrer; la directora de l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya, Tamara Garcia; i l’alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, Olga Arnau; entre d’altres autoritats i comandaments policials.

Els mitjans que vulguin assistir-hi hauran d’acreditar-se enviant un correu electrònic a comunicacio.interior@gencat.cat indicant el seu nom, cognoms, DNI i mitjà al qual pertanyin abans de les 19h d’avui dijous.

 

11:30|El conseller Elena presenta l'acte de consolidació de la Policia Marítima del cos de Mossos d'Esquadra. Moll de Ponent, s/n|Vilanova i la Geltru (Garraf)

El conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena i Garcia, presentarà l’acte de consolidació de la Policia Marítima del cos de Mossos d’Esquadra.

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia