Sala de premsa

La consellera Geis presenta demà les noves places del grau en Infermeria de la URV a Vilafranca del Penedès

query_builder   5 juliol 2022 17:30

settings_input_antenna Convocatòria

La consellera Geis presenta demà les noves places del grau en Infermeria de la URV a Vilafranca del Penedès

La consellera de Recerca i Universitats, Gemma Geis, participarà demà a l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès en l’acte institucional de presentació de les noves places del grau en Infermeria de la Universitat Rovira i Virgili (URV) a Vilafranca del Penedès. L’acompanyaran la directora general d’Universitats, Victòria Girona, i el director general d’Impacte Territorial i Social del Coneixement, Xavier Quinquillà.

L’acte comptarà amb la participació i les intervencions del rector de la URV, Josep Pallarès; l’alcalde de Vilafranca, Pere Regull; el president del Consorci Sanitari de l’Alt Penedès-Garraf, Jordi Cuyàs; el gerent del Consorci Sanitari de l’Alt Penedès-Garraf, Josep Lluís Ibáñez; i la secretària acadèmica de centre de la Facultat d’Infermeria de la URV, Maria Dolors Burjalés. Un cop finalitzades les intervencions, la consellera Geis farà la cloenda de l’acte.

17:30|La consellera Geis presenta les noves places del grau en Infermeria de la URV a Vilafranca del Penedès. Hospital Comarcal de l'Alt Penedès ( c. de l'Espirall, s/n)|Vilafranca del Penedès (Alt Penedès)

La consellera de Recerca i Universitats, Gemma Geis, participarà a l'Hospital Comarcal de l'Alt Penedès en l'acte institucional de presentació de les noves places del grau en Infermeria de la Universitat Rovira i Virgili (URV) a Vilafranca del Penedès. L'acompanyaran la directora general d'Universitats, Victòria Girona, i el director general d'Impacte Territorial i Social del Coneixement, Xavier Quinquillà.

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia