El conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena i Garcia, participarà, dimecres 13 de juliol a les 12:30 hores, a la signatura del conveni de col·laboració entre el Departament d’Interior, l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya, el Consell Comarcal del Maresme i diferents ajuntaments per dur a terme la selecció conjunta del personal funcionari i constituir una borsa de treball de les Policies Locals.

L’acte de signatura tindrà lloc a l’Hotel Atenea Port de Marató.

A l’acte, també hi assistiran la directora general d’Administració de la Seguretat, Sonia Andolz, la directora de l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya, Tamara Garcia; la subdirectora general de Suport al Sistema de Seguretat en l’Àmbit Local; Begoña Curto; el president del Consell Comarcal del Maresme i alcalde de Vilassar de Mar, Damià del Clot; i el conseller delegat de Serveis als Municipis i alcalde de Teià, Andreu Bosch, entre d’altres autoritats i comandaments policials.


12:30|El conseller Elena signa un conveni de selecció unificada d'agents de Policies Locals al Consell Comarcal del Maresme . L'Hotel Atenea Port de Mataró ( pg. Marítim, 324)|Mataró (Maresme)

El conseller d'Interior, Joan Ignasi Elena i Garcia, participarà en la signatura del conveni de col·laboració entre el Departament d'Interior, l'Institut de Seguretat Pública de Catalunya, el Consell Comarcal del Maresme i diferents ajuntaments per dur a terme la selecció conjunta del personal funcionari i constituir una borsa de treball de les Policies Locals.