La consellera d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, Teresa Jordà; el secretari d’Agricultura, Carmel Mòdol; la directora general d’Agricultura i Ramaderia, Elisenda Guillaumes; el director general d’Empreses Agroalimentàries, Qualitat i Gastronomia, Joan Gòdia, i la directora de l’Institut Català de la Vinya i el Vi (INCAVI), Alba Balcells, es reuniran el proper dijous, 14 de juliol, amb representants del sector en una nova Taula de Cogestió del Cava a Vilafranca del Penedès (Sala d’actes del Centre Àgora, plaça Àgora).

En aquesta Taula es presentarà l’estudi d’estimació dels costos de producció de raïm per a la verema 2022 que ha elaborat el Departament d’Acció Climàtica i l’INCAVI.

Aquest fòrum de concertació sectorial, creat l’any 2019, té com a objectiu avançar en aquells acords i compromisos del conjunt dels agents que conformen el sector del cava per tal d’avançar en la millora de la sostenibilitat del sector i buscar solucions compartides per aquest sector estratègic per al país. Des de llavors, les trobades tenen lloc abans i després de la verema.

La consellera Jordà atendrà els mitjans de comunicació després de la trobada. Els mitjans gràfics podran entrar a la sala per prendre imatges a les 13.15 h i després de la reunió es faran les declaracions, a les 13.30 h aproximadament en un espai del Centre Àgora.


13:15|La consellera Jordà presidirà la Taula de Cogestió del Cava a Vilafranca del Penedès. Sala d'actes del Centre Àgora ( pl. Àgora)|Vilafranca del Penedès (Alt Penedès)

La consellera d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, Teresa Jordà, es reunirà amb representants del sector en una nova Taula de Cogestió del Cava.