1. El conseller atendrà als mitjans de comunicació després de visitar el Centre d’Innovació Formació Ocupacional de l’Hospitalet de Llobregat (carretera del mig, 24)

El conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent i Ramió, exposarà demà, dijous 14 de juliol, els detalls dels nous ajuts del programa per a la Formació Professional d’Oferta en Àrees Prioritàries (FOAP).

Ho farà en el decurs d’una visita al Centre d’Innovació i Formació Ocupacional (CIFO) de l’Hospitalet de Llobregat (carretera del mig, 24), Torrent atendrà els mitjans de comunicació a les 12:30h, un cop finalitzi la visita a les instal·lacions, que començarà a les 12h, i que farà acompanyat del secretari de Treball, Enric Vinaixa i Bonet, i de la direcció del CIFO.

Al llarg de la visita, oberta als mitjans de comunicació, es podrà veure l’activitat formativa i les instal·lacions del CIFO.

La Formació Professional d’Oferta en Àrees Prioritàries (FOAP) impulsada pel Departament d’Empresa i Treball, mitjançant el Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC), ofereix a les persones treballadores, preferentment en situació d’atur, i demandants d’ocupació, una formació d’acord amb el seu potencial i adaptada a les necessitats del món laboral. 


12:00|El conseller Torrent anuncia els nous ajuts del programa de Formació Professional FOAP . CIFO L'Hospitalet de Llobregat. ( ctra. del mig, 24)|Hospitalet de Llobregat (Barcelonès)

El conseller d'Empresa i Treball, Roger Torrent i Ramió, exposarà els detalls dels nous ajuts del programa per a la Formació Professional d'Oferta en Àrees Prioritàries (FOAP).