Sala de premsa

El conseller Llena inaugura, a Alpicat, Interpera, el I Congrés Mundial de la Pera

query_builder   21 maig 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El conseller Llena inaugura, a Alpicat, Interpera, el I Congrés Mundial de la Pera

Prèviament, el titular del DAR mantindrà la seva primera trobada amb el nou president de Catalonia Qualitat, Marcial Gómez
El conseller d’Agricultura, Alimentació i Acció Rural, Joaquim Llena, acompanyat de la directora general d’Agricultura i Ramaderia, Rosa Cubel, i del director dels Serveis Territorials del DAR a Lleida, Joan Gòdia, presideix demà, a Alpicat, la inauguració del primer Congrés Mundial de la Pera (Interpera).
 
L’acte, que se celebrarà a partir de les 15:15 hores, també comptarà amb la presència de Francesco De Rose,en nom del cap d’unitat de la direcció general d’Agricultura de la Unió Europea (UE), del president del Col·legi de productors de l’AREFLH, Luciano Trentini, i del president de Catalonia Qualitat, Marcial Gómez, a més de l’alcalde, Pau Cabré, entre altres autoritats i representants institucionals.
 
Prèviament, a partir de les 12:30 hores, el conseller mantindrà la seva primera reunió amb el nou president de Catalonia Qualitat, a la seu del DAR, a Lleida.
 
L’atenció als mitjans de comunicació tindrà lloc a les 13:15 hores, aproximadament.
 
 
CONVOCATÒRIA DELS MITJANS DE COMUNICACIÓ
ACTE:
Primera trobada amb el nou president de Catalonia Qualitat
 
DIA:
Dijous, 22 de maig de 2008
HORA:
12:30 hores.
13:15 hores: atenció als mitjans de comunicació.
LLOC:
Seu principal del DAR
Carrer Camp de Mart, 35
Lleida
ACTE:
Inauguració d’Interpera, I Congrés Mundial de la Pera
 
HORA:
15:15 hores.
LLOC:
Edifici La Unió
C. de Lleida, 16
Alpicat
 
 
21 de maig de 2008

15:15|.Edifici La Unió (c. de Lleida, 16)|Alpicat (El Segrià)

El conseller d’Agricultura, Alimentació i Acció Rural, Joaquim Llena, presidirà la inauguració d'Interpera, el primer Congrés Mundial de la Pera, que se celebra a Alpicat. Prèviament, a partir de les 12.30h, mantindrà a Lleida la seva primera reunió amb el nou president de Catalonia Qualitat.