El director dels Serveis Territorials del Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural de la Generalitat de Catalunya a Lleida, Ferran de Noguera, presidirà demà divendres, 15 de juliol, una reunió informativa i de treball de la Taula de Cogestió del Conill, per a abordar l’evolució i la situació actual pel que fa a la problemàtica dels danys que els conills generen sobre l’agricultura a les comarques del pla de Lleida, amb l’assistència dels representants de les organitzacions agràries UP i JARC, la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya, Consells Comarcals, Federació Catalana de Caça a Lleida, i de diferents sectors implicats de l’administració de la Generalitat.

La reunió se celebrarà a les 12:30 hores, a la seu del Departament a Lleida. Els mitjans gràfics podran prendre imatges de la trobada, i en acabar tindrà lloc l’atenció als mitjans.

12:30|Reunió de la Taula de Cogestió del Conill per abordar la situació actual i les mesures per a fer front a la problemàtica pels danys als conreus a la plana de Lleida. Seu del Departament a Lleida ( c. Camp de Mart, 35) |Lleida (Segrià)

El director dels Serveis Territorials del Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural de la Generalitat de Catalunya a Lleida, Ferran de Noguera, presidirà una reunió informativa i de treball de la Taula de Cogestió del Conill, per abordar l'evolució i la situació actual pel que fa a la problemàtica dels danys que els conills generen sobre l'agricultura a les comarques del pla de Lleida. Els mitjans gràfics podran prendre imatges de la trobada, i en acabar tindrà lloc l'atenció als mitjans.