1. Aquest anunci el durà a terme en la visita territorial a la vegueria del Penedès, en concret visitarà Vilafranca del Penedès i El Vendrell.
  2. Igualtat i Feminismes signa un augment de més del doble en el pressupost destinat a la xarxa de Serveis d’Informació i Atenció a les Dones (SIAD).
  3. El departament d’Igualtat i Feminismes destina a la xarxa SIAD de la vegueria del Penedès més de 2.5 M d’euros.

Aquest divendres, 15 de juliol, la consellera d’Igualtat i Feminismes Tània Verge Mestre presentarà la nova partida pressupostària destinada a la xarxa de Serveis d’Informació i Atenció a les Dones (SIAD) pel període 2022-2025. Ho farà en la visita territorial que durà a terme als municipis de la vegueria del Penedès de Vilafranca del Penedès i El Vendrell.

La visita començarà a les 10.15 h amb l’arribada de la consellera Verge a l’Ajuntament del Vendrell. Allà es reunirà amb el primer tinent d’alcalde i regidor d’Igualtat de l’Ajuntament, Christian Soriano, el delegat territorial del Govern de la Generalitat al Penedès, David Alquézar Claramunt i la directora dels Serveis Territorials d’Igualtat i Feminismes a Tarragona, Eva Ferran Roig. Tot seguit, es desplaçaran fins al Centre Cívic l’Estació del Vendrell, on s’ubica el SIAD del municipi per tenir una trobada de treball amb l’equip tècnic del SIAD del Vendrell.

Uns minuts després de la trobada, aproximadament a les 11.30 h, la consellera Verge atendrà els mitjans de comunicació al mateix Centre Cívic l’Estació del Vendrell (avinguda d'En Jaume Carner, 1). 

A les 12 h, la consellera es desplaçarà fins a Vilafranca del Penedès per trobar-se amb el delegat territorial del Govern de la Generalitat al Penedès i tot seguit, a les 13 h hi haurà una trobada de treball amb la presidenta i la directora de la Federació empresarial del Gran Penedès, Neus Lloveras Massana i Rosa Jorba Valldosera, i alguns membres del Col·lectiu Dones d’Empresa.

Es demana que els mitjans que tinguin interès en assistir a l’atenció a periodistes confirmin l’assistència a través del correu electrònic comunicacio.igualtat@gencat.cat.


La consellera Verge presenta el nou pressupost destinat a la xarxa de Serveis d'Informació i Atenció a les Dones (SIAD)

La consellera d'Igualtat i Feminismes, Tània Verge Mestre, farà una visita territorial a la vegueria del Penedès on presentarà la nova partida pressupostària destinada a la xarxa de Serveis d'Informació i Atenció a les Dones (SIAD) pel període 2022-2025.

  • 10:15|Rebuda a l'Ajuntament del Vendrell. Pl. Vella, 1|Vendrell (Baix Penedès)

    La consellera d'Igualtat i Feminismes, Tània Verge Mestre, arribarà a l'Ajuntament del Vendrell on serà rebuda pel primer tinent d'alcalde i regidor d'Igualtat de l'Ajuntament, Christian Soriano; el delegat territorial del Govern de la Generalitat al Penedès, David Alquézar Claramunt; i la directora dels Serveis Territorials d'Igualtat i Feminismes a Tarragona, Eva Ferran Roig. Mantindrà una breu reunió de treball.

  • 10:40|Visita al SIAD del Vendrell. Centre Cívic l'Estació ( av. d'en Jaume Carner, 1)|Vendrell (Baix Penedès)

    La consellera d'Igualtat i Feminismes, Tània Verge Mestre, es desplaçarà fins al Centre Cívic l'Estació on s'ubica el SIAD del municipi per tenir una trobada de treball amb l'equip tècnic del SIAD del Vendrell.

  • 11:30|Atenció als mitjans al SIAD del Vendrell. Centre Cívic l'Estació ( av. d'en Jaume Carner, 1)|Vendrell (Baix Penedès)

    La consellera d'Igualtat i Feminismes, Tània Verge Mestre, atendrà els mitjans de comunicació al mateix Centre Cívic l'Estació del Vendrell i donarà més detalls sobre el nou pressupost destinat a la xarxa de Serveis d'Informació i Atenció a les Dones (SIAD).

  • 12:00|Trobada amb el delegat territorial del Govern de la Generalitat al Penedès a la Delegació. Polígon Industrial Domenys II ( pl. de l'Àgora, 2-3)|Vilafranca del Penedès (Alt Penedès)

    La consellera d'Igualtat i Feminismes, Tània Verge Mestre, es desplaçarà fins a Vilafranca del Penedès per trobar-se amb el delegat territorial del Govern de la Generalitat al Penedès amb qui tindrà una reunió.

  • 13:00|Trobada amb la Federació empresarial del Gran Penedès i Col·lectiu Dones d'Empresa. Rbla. de Sant Francesc, 26|Vilafranca del Penedès (Alt Penedès)

    La consellera d'Igualtat i Feminismes, Tània Verge Mestre, es reunirà amb la presidenta i la directora de la Federació empresarial del Gran Penedès, Neus Lloveras Massana i Rosa Jorba Valldosera, i alguns membres del Col·lectiu Dones d'Empresa.