Sala de premsa

Presentació dels ajuts concedits a la indústria agroalimentària de Lleida

query_builder   19 juliol 2022 10:30

settings_input_antenna Convocatòria

Presentació dels ajuts concedits a la indústria agroalimentària de Lleida

El proper dimarts 19 de juliol, a les 10.30 h, el secretari d’Alimentació del Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, Carmel Mòdol, i el director general d'Empreses Agroalimentàries, Qualitat i Gastronomia, Joan Gòdia, presentaran els ajuts concedits a la indústria agroalimentària lleidatana, adreçats a la transformació i comercialització d’aliments i a la mitigació del canvi climàtic en la transformació d’aliments.

La presentació tindrà lloc a l’empresa Pastoret, de la Segarra, dedicada a l’elaboració de postres làctics. Així, els mitjans gràfics podran prendre imatges dels canvis que aquesta empresa ha pogut dur a terme en la seva forma de producció, gràcies a l’aplicació d’aquestes ajudes.

El secretari d’Alimentació i el director general d'Empreses Agroalimentàries, Qualitat i Gastronomia informaran de l’import de l’ajut corresponent a la demarcació de Lleida, el nombre d’empreses que l’han percebut, la distribució de l’ajut per sectors, i també sobre la inversió total que ha suposat la seva aplicació.

10:30|Presentació dels ajuts concedits a la indústria agroalimentària a Lleida. Pastoret, Pol. Ind. Bosc del Ferran 25270|Sant Guim de Freixenet (Segarra)

El secretari d'Alimentació, Carmel Mòdol, i el director general d'Empreses Agroalimentàries, Qualitat i Gastronomia, Joan Gòdia, presentaran els ajuts concedits a la indústria agroalimentària lleidatana, adreçats a la transformació i comercialització d'aliments i a la mitigació del canvi climàtic en la transformació d'aliments.

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia