1. Les conselleres Vilagrà i Cervera atendran els mitjans de comunicació a les 12 h


Les conselleres de Presidència, Laura Vilagrà Pons, i Drets Socials, Violant Cervera Gòdia, i la delegada del Govern a la Catalunya Central, Rosa Vestit es reuneixen demà en representació del Govern amb alcaldes i alcaldesses dels municipis afectats pels incendis dels darrers dies.

La reunió començarà a les 10.30. Els mitjans gràfics podran accedir-hi a les 11.45 per prendre-hi imatges (MUT). A les 12h, les dues conselleres atendran els mitjans de comunicació.


Els representants municipals presents a la reunió són:


Enric Campàs, alcalde del Pont de Vilomara i Rocafort

Il·lm. Sr. Eloi Hernàndez, president del Consell Comarcal del Bages

Àdria Mazcuñán, alcaldessa de Sant Fruitós de Bages

Adriana Delgado, alcaldessa de Sant Vicenç de Castellet

Montserrat Playà, alcaldessa de Mura

Roser Verneda, alcaldessa de Talamanca

Alba Pérez, alcaldessa de Navarcles

Montserrat Badia, alcaldessa de Castellbell i el Vilar

Les conselleres Vilagrà i Cervera es reuneixen amb els alcaldes i alcaldesses dels municipis afectats pels últims incendis

La consellera de la Presidència, Laura Vilagrà Pons; la consellera de Drets Socials, Violant Cervera Gòdia; i la delegada del Govern a la Catalunya Central, Rosa Vestit, es reuniran en representació del Govern amb alcaldes i alcaldesses dels municipis afectats pels incendis dels darrers dies.

  • 10:30|Reunió amb alcaldes i alcaldesses. Casa de la Cultura del Pont de Vilomara i Rocafort ( c. Mestre Saura, 6)|Pont de Vilomara i Rocafort (Bages)

    La consellera de la Presidència, Laura Vilagrà Pons, i la consellera de Drets Socials, Violant Cervera Gòdia, es reuniran amb els alcaldes i les alcaldesses dels municipis afectats en els incendis dels últims dies. Els mitjans gràfics podran accedir-hi a les 11.45 per prendre-hi imatges (MUT).

  • 12:00|Atenció als mitjans de comunicació. Casa de la Cultura del Pont de Vilomara i Rocafort ( c. Mestre Saura, 6)|Pont de Vilomara i Rocafort (Bages)

    La consellera de Presidència, Laura Vilagrà Pons, i la consellera de Drets Socials, Violant Cervera Gòdia, atendran els mitjans de comunicació.