1. El vicepresident Puigneró presidirà l’acte, que tindrà lloc dilluns vinent, 25 de juliol, a les 18h, a les instal·lacions de la Torre de Collserola


El vicepresident del Govern i conseller de Polítiques Digitals i Territori, Jordi Puigneró, presidirà dilluns vinent, 25 de juliol, l’acte de celebració del 30è aniversari de la Torre de Collserola, acompanyat del president de Torre de Collserola, Enrique Fernàndez, i dels representants de les empreses i institucions que gestionen la infraestructura.

Durant l’acte, que tindrà lloc a les 18h a les instal·lacions de la Torre de Collserola, es farà balanç de la funcionalitat de l’emblemàtica infraestructura de telecomunicacions des de la seva inauguració, l’any 1992, i es parlarà del seu paper actual i futur davant els reptes tecnològics que planteja la transformació digital.

Per fer-ho, en l’acte hi intervindran també el director general de Cellnex Espanya, Albert Cuatrecasas; el director general de Telefónica a Catalunya, Chema Casas; el director gerent del Centre de Telecomunicacions i Tecnologies de la Informació de la Generalitat de Catalunya (CTTI), Xavier Milà, i la coordinadora de Serveis Digitals de l’AMB, Núria Freixas.

18:00|El conseller Puigneró presideix el 30è aniversari de la Torre de Collserola. Torre de Collserola ( ctra. de Vallvidrera al Tibidabo, s/n)|Barcelona (Barcelonès)

El vicepresident del Govern i conseller de Polítiques Digitals i Territori, Jordi Puigneró, presidirà l'acte de celebració del 30è aniversari de la Torre de Collserola, acompanyat del president de Torre de Collserola, Enrique Fernàndez, i dels representants de les empreses i institucions que gestionen la infraestructura.