La consellera de Recerca i Universitats, Gemma Geis, presidirà dilluns la primera reunió del Grup Horitzó que assessora el Govern en polítiques R+D+I.

El passat mes de maig es va constituir aquest comitè d’experts per assessorar l’Executiu en les polítiques d’R+D+I i fer propostes i recomanacions amb l’objectiu d’afavorir el desenvolupament del sistema de coneixement del país. El grup està constituït per una vintena de membres, escollits entre personalitats rellevants de l’àmbit de la recerca, la innovació i l’empresa seguint els criteris d’heterogeneïtat d’àrees de coneixement, paritat de gènere i diversitat d’edats i perfils de carrera professional.

Els membres del Grup Horitzó són els següents: Victòria Reyes-García, Joan Massagué, Carme Torras, Bonaventura Clotet, Núria Montserrat, Lluís Torner, Manola Brunet, Roger Paredes, Teresa Capell, Iñaki Permanyer, Júlia Vergara-Alert, Àlex Arenas, Marta Reynal-Querol, Josep Lagares, Sílvia Osuna, Joan Fontcuberta, Jordi Ginebra, i Mireia Torres.

En el transcurs de la reunió els mitjans gràfics podran prendre imatges, i un cop finalitzada es farà una foto de grup i tindrà lloc una atenció als mitjans de comunicació presents al mateix lloc.