Sala de premsa

El president Aragonès i la consellera Jordà lliuren dilluns el Premi Ramon Margalef d'Ecologia a la biòloga Gretchen C. Daily

query_builder   25 juliol 2022 18:00

settings_input_antenna Convocatòria

El president Aragonès i la consellera Jordà lliuren dilluns el Premi Ramon Margalef d'Ecologia a la biòloga Gretchen C. Daily

  1. Aquest guardó és el més important que atorga la Generalitat, juntament amb el Premi Internacional Catalunya
  2. L’acte s’emetrà a la web govern.cat i a les xarxes socials del Govern


El president de la Generalitat, Pere Aragonès i Garcia, i la consellera d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, Teresa Jordà i Roura, lliuraran el 18è Premi Ramon Margalef d’Ecologia a la biòloga nord-americana Gretchen C. Daily el proper dilluns 25 de juliol, a les 18h, durant un acte al Palau de la Generalitat.

La Dra. Daily és catedràtica en ciències ambientals al Departament de Biologia de la Universitat de Stanford, així com directora del Centre de Biologia de Conservació de la mateixa universitat i responsable del Projecte Natural Capital. Gretchen C. Daily ha estat pionera en el camp de la biogeografia i el pronòstic de canvis en la biodiversitat i els ecosistemes, i ha desenvolupat una àmplia carrera d’investigació en el camp de l’ecologia i la conservació. En aquest sentit, un dels seus principals objectius és entendre quins tipus d’espècies i ecosistemes existiran en les properes dècades, quins podrien merèixer més protecció i quines intervencions serien les més adequades per harmonitzar la conservació i l’activitat humana.

Així mateix, la Dra. Daily és una de les fundadores del Projecte Capital Natural amb l'objectiu d'alinear els processos econòmics amb la conservació, mitjançant eines pràctiques de recerca i demostracions polítiques. La Dra. Daily ha treballat amb economistes, advocats, empresaris i agències governamentals per incorporar la ciència ambiental a la pràctica empresarial i les polítiques públiques. Els seus esforços han canviat fonamentalment la investigació i la política sobre aquests temes arreu del món.


El Premi Ramon Margalef d’Ecologia

El Premi Ramon Margalef d'Ecologia té per objecte el reconeixement d'una trajectòria científica o un descobriment en el camp de les ciències ecològiques que hagi contribuït al progrés significatiu del coneixement o el pensament científic, o al desenvolupament d'instruments teòrics per a la bona gestió dels recursos naturals, del territori o del mar.

El Premi Ramon Margalef d’Ecologia és el més important que atorga la Generalitat, juntament amb el Premi Internacional Catalunya. La dotació del premi és de 80.000 euros.

Més informació sobre el Premi Ramon Margalef d’Ecologia

Nota: Els mitjans que desitgin cobrir l’acte des del Palau de la Generalitat cal que s’acreditin prèviament enviant un correu a premsa.president@gencat.cat indicant nom, cognoms, DNI, mitjà i tasca

L’acte es podrà seguir també a govern.cat i a les xarxes socials del Govern en directe, i en finalitzar es podrà descarregar a la plataforma Watchity

Workspace: https://governmitjans.watchity.com 

Usuari: comunicaciogovern.presidencia@gencat.cat

Password: premsa

18:00|Entrega del Premi Ramon Margalef d'Ecologia. Palau de la Generalitat|Barcelona (Barcelonès)

El president de la Generalitat i la consellera d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, lliuraran el 18è Premi Ramon Margalef d'Ecologia a la biòloga nord-americana Gretchen C. Daily.

Nota: Els mitjans que desitgin cobrir l'acte cal que s'acreditin prèviament enviant un correu a premsa.president@gencat.cat. L'acte es podrà seguir també a govern.cat i a les xarxes socials del Govern i, en finalitzar, es podrà descarregar a la plataforma Watchity.

Workspace: https://governmitjans.watchity.com

Usuari: comunicaciogovern.presidencia@gencat.cat / Password: premsa

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia