El delegat territorial del Govern a les Terres de l’Ebre, Albert Salvadó, presidirà aquest dimarts, 26 de Juliol, a les 09.30 hores, la sessió ordinària del Consell de Direcció de l’Administració Territorial del Govern de la Generalitat a les Terres de l’Ebre.

Un cop finalitzi la reunió, a les 11.30 hores aproximadament, Albert Salvadó, presentarà en roda de premsa els temes més destacats tractats al Consell de Direcció. A les 11.20 hores, els mitjans gràfics podran prendre imatges.

La roda de premsa també tindrà lloc a la seu de la Generalitat del Govern a les Terres de l’Ebre, plaça Gerard Vergés, 1, de Tortosa.

11:30|Consell de Direcció del Govern a les Terres de l'Ebre. Seu de la Generalitat a les Terres de l'Ebre ( pl. Gerard Vergés, 1)|Tortosa (Baix Ebre)

El delegat del Govern a les Terres de l'Ebre, Albert Salvadó, valorarà en roda de premsa el Consell de Direcció de l'Administració Territorial del Govern de la Generalitat a les Terres de l'Ebre. Abans, a les 11.20h aproximadament, els mitjans gràfics podran prendre imatges de la reunió.