El proper dilluns, 25 de juliol del 2022, a les 17:00 hores, els consellers d’Economia i Hisenda, Jaume Giró, i de Drets Socials, Violant Cervera, presentaran els continguts del Programa d’impuls a la rehabilitació d’edificis públics (PIREP) a la Generalitat de Catalunya. Ho faran en una roda de premsa que tindrà lloc al Casal Cívic i Comunitari Sant Adrià de Besòs – La Mina, un dels immobles on s’hi faran obres de millora, situat al carrer Ponent, 37, de Sant Adrià de Besòs.

Després de fer un recorregut per les instal·lacions del centre, els consellers atendran els mitjans de comunicació per explicar-los les actuacions que la Generalitat durà a terme amb l’impuls del PIREP, programa que s’emmarca en els fons Next Generation EU i que té per objectiu aconseguir que els edificis de titularitat pública siguin més ecològics, més digitals i més resilients.

Els mitjans que ho vulguin, podran prendre imatges de la visita, que es farà una mica abans de la roda de premsa, cap a les 16:30 hores.

17:00|Els consellers Giró i Cervera presenten el Programa d'impuls a la rehabilitació d'edificis públics de la Generalitat de Catalunya. Casal Cívic i Comunitari Sant Adrià de Besòs - La Mina (c. Ponent, 37)|Sant Adrià de Besòs (Barcelonès)

Els consellers d'Economia i Hisenda, Jaume Giró, i de Drets Socials, Violant Cervera, presentaran en roda de premsa els continguts del Programa d'impuls a la rehabilitació d'edificis públics (PIREP) a la Generalitat de Catalunya, en el marc dels fons Next Generation EU. Després de fer una visita per les instal·lacions del centre, els consellers atendran els mitjans de comunicació per explicar-los les actuacions que la Generalitat durà a terme. Es podran prendre imatges del recorregut.