La consellera i la presidenta del consell comarcal atendran els mitjans de comunicació al final de la reunió, a les 14h


La consellera de Drets Socials, Violant Cervera, es reunirà demà amb la presidenta del Consell Comarcal del Garraf, Mònica Gallardo. L’acompanyaran la secretària d’Afers Socials i Famílies, Anna Figueras; la directora dels serveis territorials de Drets Socials a Barcelona, Lluïsa Nicolau, i el delegat del Govern al Penedès, David Alquézar.

Per part del consell comarcal, hi assistiran la consellera de serveis socials, Anna Herrera, i el conseller de projectes europeus, Franc Perona. També hi participaran representants de les alcaldies del Garraf i de diverses entitats que col·laboren amb el Consell Comarcal en projectes d’envelliment actiu.

A les 13.45 h, els mitjans gràfics podran prendre imatges (mut i fotografies) del final de la reunió, que tindrà lloc a la sala de les voltes de la planta baixa. Tot seguit, a les 14 h, la consellera i la presidenta del consell comarcal atendran els mitjans de comunicació a l’exterior de la Masia d’en Cabanyes.

Cal que els mitjans confirmin l’assistència enviant un correu a comunicacio@ccgarraf.cat


13:00|La consellera Cervera visita el Consell Comarcal del Garraf. Consell comarcal ( Masia d'en Cabanyes. Camí Ral, s/n)|Vilanova i la Geltrú (Garraf)

La consellera de Drets Socials, Violant Cervera, visitarà el Consell Comarcal del Garraf. Per part del Departament, l'acompanyaran la secretària d'Afers Socials i Famílies, Anna Figueras, i la directora dels serveis territorials de Drets Socials a Barcelona, Lluïsa Nicolau.