Sala de premsa

La taula de diàleg i negociació es reuneix aquest dimecres a Madrid

query_builder   27 juliol 2022 10:00

settings_input_antenna Convocatòria

La taula de diàleg i negociació es reuneix aquest dimecres a Madrid

Demà, 27 de juliol, tindrà lloc a les 10.00h al Palau de la Moncloa una nova reunió de la taula de diàleg i negociació entre el Govern de l’Estat espanyol i el Govern de la Generalitat de Catalunya per abordar el conflicte polític.

La delegació del Govern de la Generalitat de Catalunya estarà encapçalada per la consellera de la Presidència, Laura Vilagrà Pons, i estarà formada pel conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent; el conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena, i la consellera de Cultura, Natàlia Garriga.

La delegació del Govern de l’Estat espanyol estarà encapçalada pel ministre de la Presidència, Relacions amb les Corts i Memòria Democràtica, Félix Bolaños, i estarà formada per la vicepresidenta segona i ministra de Treball i Economia Social, Yolanda Díaz; la ministra de Política Territorial i portaveu del Govern, Isabel Rodríguez; i el ministre de Cultura i Esports, Miquel Iceta.

A l’inici de la reunió es podran prendre imatges (mut) i en acabar la trobada, la consellera Vilagrà oferirà una roda de premsa a la delegació del Govern de la Generalitat a Madrid.

10:00|La consellera Vilagrà encapçala la delegació del Govern de la Generalitat a la reunió de la taula del diàleg a Madrid. Palau de la Moncloa|Madrid (-)

La consellera de la Presidència, Laura Vilagrà Pons, encapçalarà la delegació del Govern de la Generalitat que participarà en la reunió de la taula del diàleg i la negociació que tindrà lloc a Madrid. Formaran part de la delegació el conseller d'Empresa i Treball, Roger Torrent; el conseller d'Interior, Joan Ignasi Elena, i la consellera de Cultura, Natàlia Garriga. Quan acabi la reunió, la consellera Vilagrà atendrà els mitjans de comunicació a la delegació del Govern a Madrid.

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia