Sala de premsa

Presentació del Pla d'acció per assolir un ús sostenible dels productes fitosanitaris a Catalunya 2022-2030

query_builder   29 juliol 2022 10:00

settings_input_antenna Convocatòria

Presentació del Pla d'acció per assolir un ús sostenible dels productes fitosanitaris a Catalunya 2022-2030

La directora general d’Agricultura i Ramaderia, Elisenda Guillaumes i Cullell, presentarà aquest divendres, 29 de juliol, a Bell-lloc d’Urgell (Lleida), a les 10 h, el Pla d’acció per assolir l’ús sostenible dels productes fitosanitaris a Catalunya 2022-2030.

El Pla es presentarà en una finca de pomeres on es podran veure els mètodes alternatius a la lluita química que s’apliquen per aconseguir una agricultura més sostenible. Personal tècnic del Servei de Sanitat Vegetal del Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, el propietari de la finca i una tècnica de l’Associació de Defensa Vegetal (ADV) de Bell-lloc d’Urgell mostraran com funcionen in situ les tècniques de confusió sexual i les trampes per monitoritzar les plagues.

A continuació, la directora general explicarà els eixos principals del Pla que permetrà assolir un ús més sostenible dels productes fitosanitaris.10:00|Pla d'acció per assolir l'ús sostenible dels productes fitosanitaris a Catalunya 2022-2030. Restaurant El Parador de Bell-lloc d'Urgell a l'antiga N-II|Bell-lloc d'Urgell (Pla d'Urgell)

La directora general d'Agricultura i Ramaderia, Elisenda Guillaumes i Cullell, presentarà el Pla d'acció per assolir l'ús sostenible dels productes fitosanitaris a Catalunya 2022-2030.

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia