Sala de premsa

La secretària d'Acció Climàtica presenta una línia d'ajuts per a energies renovables d'ús tèrmic

query_builder   1 agost 2022 10:00

settings_input_antenna Convocatòria

La secretària d'Acció Climàtica presenta una línia d'ajuts per a energies renovables d'ús tèrmic

La secretària d’Acció Climàtica, Anna Barnadas, acompanyada de la directora de l’Institut Català d’Energia (ICAEN), Marta Morera, presentarà dilluns una línia d’ajuts per a incentivar l’ús d’energies renovables d’ús tèrmic, com la biomassa, la solar tèrmica o la geotèrmia, entre d’altres. Aquestes fonts energètiques permeten substituir combustibles d’origen fòssil, com el gas natural, en processos industrials i en àmbits com la climatització d’equipaments.

L’acte tindrà lloc a les 10.00 hores al Districte Administratiu (carrer del Foc, 57. Barcelona). Els mitjans s’hauran d’acreditar a l’adreça premsa.accioclimatica@gencat.cat.

10:00|Presentació d'una línia d'ajuts per a energies renovables d'ús tèrmic. Districte Administratiu ( c. Foc, 57)|Barcelona (Barcelonès)

La secretària d'Acció Climàtica, Anna Barnadas, acompanyada de la directora de l'Institut Català d'Energia (ICAEN), Marta Morera, presentarà una línia d'ajuts per incentivar l'ús d'energies renovables d'ús tèrmic, com la biomassa, la solar tèrmica o la geotèrmia, entre d'altres.

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia