1. Serà a les 12:30 hores, des de la sala de premsa del Palau de la Generalitat


El president de la Generalitat, Pere Aragonès i Garcia, compareixerà demà davant dels mitjans de comunicació després de la reunió setmanal del Consell Executiu. La roda de premsa serà a les 12:30 hores al Palau de la Generalitat. També s’emetrà al web www.govern.cat i a les xarxes socials del Govern.

Prèviament, a les 9.30 hores, el cap del Govern encapçalarà la reunió setmanal del Consell Executiu. La trobada serà a porta tancada, però els mitjans gràfics en podran prendre imatges a l’inici.

Nota: Per cobrir la compareixença cal disposar de l’acreditació de Palau o bé del carnet del mitjà, acompanyat del DNI. En cas de no disposar de cap d’aquests documents, caldrà enviar un correu electrònic a l’adreça premsa.president@gencat.cat indicant nom, cognoms, DNI, mitjà pel qual es treballa i tasca que s’hi desenvolupa.


12:30|Roda de premsa posterior a la reunió del Govern. Palau de la Generalitat (entrada pel c. Sant Sever)|Barcelona (Barcelonès)

El president de la Generalitat, Pere Aragonès i Garcia, compareixerà després de la reunió setmanal del Consell Executiu.

Nota: Per cobrir els actes a Palau caldrà disposar del carnet de premsa o bé del carnet del mitjà, i presentar-lo acompanyat del DNI. En cas de no disposar d'aquests documents, caldrà acreditar-se prèviament a premsa.president@gencat.cat indicant nom, cognoms, DNI i mitjà pel qual es treballa.