Sala de premsa

La consellera de Justícia, Lourdes Ciuró, i l'ex-primer ministre d'Escòcia, Alex Salmond, visiten el MUME

query_builder   19 agost 2022 12:30

settings_input_antenna Convocatòria

La consellera de Justícia, Lourdes Ciuró, i l'ex-primer ministre d'Escòcia, Alex Salmond, visiten el MUME

La consellera de Justícia, Lourdes Ciuró i Buldó, i l’ex-primer ministre d’Escòcia, Alex Salmond, visitaran demà, a les 12.30 h, el Museu Memorial de l’Exili (MUME) a la Jonquera. El director del MUME, Enric Pujol, els oferirà un recorregut guiat per l’exposició permanent que explica la història des de l’inici de la Guerra Civil Espanyola fins a la transició democràtica. El Museu Memorial de l'Exili (MUME) és un centre d'interpretació per a recordar els exilis provocats per la Guerra Civil Espanyola, amb l'objectiu de dedicar un espai per a la memòria, la història i la reflexió crítica. Està situat al mateix pas fronterer per on van fugir la major part dels exiliats, a la Jonquera.

Hi assistiran, entre d’altres, el director general de Memòria Democràtica, Antoni Font; el director dels Serveis Territorials de Justícia a Girona, Albert Ballesta, i la responsable internacional de la Universitat Catalana d’Estiu i portaveu de l’International Comission of European Citizens, Anna Arqué.

En acabar la visita hi haurà atenció als mitjans.

12:30|La consellera Ciuró i l'ex-primer ministre d'Escòcia, Alex Salmond, visiten el MUME. C. Major, 43-47|Jonquera (Alt Empordà)

La consellera de Justícia, Lourdes Ciuró i Buldó, i l'ex-primer ministre d'Escòcia, Alex Salmond, visitaran el Museu Memorial de l'Exili (MUME) a la Jonquera. El director del MUME, Enric Pujol, els oferirà un recorregut guiat per l'exposició permanent que explica la història des de l'inici de la Guerra Civil Espanyola fins a la transició democràtica. Hi assistiran, entre d'altres, el director general de Memòria Democràtica, Antoni Font, i el director dels Serveis Territorials de Justícia a Girona, Albert Ballesta.

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia