Sala de premsa

La consellera Alsina inaugura a Elvas (Portugal) el 34è Aplec Internacional d'Adifolk, on hi participen més de 700 membres de 34 entitats de cultura popular catalana

query_builder   26 agost 2022 19:00

settings_input_antenna Convocatòria

La consellera Alsina inaugura a Elvas (Portugal) el 34è Aplec Internacional d'Adifolk, on hi participen més de 700 membres de 34 entitats de cultura popular catalana

El viatge a Portugal també inclourà visites a diferents equipaments de la regió de l’Alentejo per explorar col·laboracions amb Catalunya en l’àmbit econòmic i cultural

La consellera d’Acció Exterior i Govern Obert, Victòria Alsina, serà l’encarregada de donar el tret de sortida al 34è Aplec Internacional d’Adifolk, que enguany se celebra a la ciutat portuguesa d’Elvas. L’esdeveniment, que compta amb la participació de més de 700 integrants de 34 grups de cultura popular catalana, està organitzat per Adifolk (Associació per a la difusió del folklore), la Delegació del Govern a Portugal i l’Ajuntament d’Elvas. 

La cultura popular catalana omplirà places i carrers del centre històric de la ciutat d’Elvas, patrimoni mundial de la UNESCO, els propers 26, 27 i 28 d’agost. Ho farà en el marc de l’Aplec Internacional d’Adifolk, que reuneix les diverses expressions del folklore català i se celebra des del 1988 en ciutats com París, Frankfurt o Washington. El tret d’inici tindrà lloc aquest divendres 26 d’agost a les 18h amb una recepció institucional als grups participants on hi assistirà la consellera d’Acció Exterior i Govern Obert, Victòria Alsina, acompanyada de l’alcalde d’Elvas, José Rondão De Almeida, i el delegat del Govern a Portugal, Rui Reis.

En el marc d’aquest desplaçament a Portugal, la consellera Alsina també mantindrà reunions amb diferents autoritats i visitarà les instal·lacions de l’Instituto Nacional de Investigação Agrária e Veterinária i el seu CoLab InnovPlant Protect, i el Museu de Arte Contemporânea de Elvas (MACE), amb l’objectiu d’explorar les possibilitats de col·laboració entre Catalunya i la regió de l’Alentejo en l’àmbit econòmic i cultural.


19:00|La consellera Alsina inaugura a Elvas (Portugal) el 34è Aplec Internacional d'Adifolk. Praça da República. |Elvas (Portugal)

La consellera d'Acció Exterior i Govern Obert, Victòria Alsina, serà l'encarregada de donar el tret de sortida al 34è Aplec Internacional d'Adifolk, que enguany se celebra a la ciutat portuguesa d'Elvas. L'esdeveniment, que compta amb la participació de més de 700 integrants de 34 grups de cultura popular catalana, està organitzat per Adifolk (Associació per a la difusió del folklore), la Delegació del Govern a Portugal i l'Ajuntament d'Elvas. 

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia