Sala de premsa

Presentació dels actes institucionals de la Diada Nacional de Catalunya

query_builder   1 setembre 2022 12:30

settings_input_antenna Convocatòria

Presentació dels actes institucionals de la Diada Nacional de Catalunya

La roda de premsa tindrà lloc aquest dijous, dia 1 de setembre, a la sala de premsa del Palau de la Generalitat

La portaveu del Govern, Patrícia Plaja, presentarà, aquest dijous, 1 de setembre, els actes institucionals de la Diada Nacional de Catalunya que organitzen conjuntament el Govern i el Parlament de Catalunya. La roda de premsa tindrà lloc a la sala de premsa del Palau de la Generalitat just després de mostrar el cartell als gràfics a plaça Sant Jaume a les 12.30h.

Plaja estarà acompanyada dels autors del cartell de la Diada i guanyadors del concurs que el Govern va convocar, obert als professionals del disseny i de la comunicació visual, per crear la imatge gràfica institucional de l’11 de Setembre. Per primer cop, la imatge institucional ha sorgit d’una acció participativa.

A les 12.30h, prèviament a l’inici de la roda de premsa els mitjans gràfics podran prendre imatges dels dissenyadors i del cartell a la plaça de Sant Jaume.

NOTA: Per cobrir la roda de premsa cal disposar de l’acreditació de Palau o bé del carnet del mitjà, acompanyat del DNI. En cas de no disposar de cap d’aquests documents, caldrà enviar un correu electrònic a l’adreça comunicaciogovern.presidencia@gencat.cat indicant nom, cognoms, DNI, mitjà pel qual es treballa i tasca que s’hi desenvolupa.

12:30|La portaveu Plaja presenta els actes institucionals de la Diada Nacional de Catalunya. Palau de la Generalitat|Barcelona (Barcelonès)

  Emissió en directe

La portaveu del Govern, Patrícia Plaja, presentarà els actes institucionals de la Diada Nacional de Catalunya que organitzen conjuntament el Govern i el Parlament de Catalunya. Plaja estarà acompanyada dels autors del cartell de la Diada i guanyadors del concurs convocat pel Govern per crear la imatge gràfica institucional de l'11 de setembre. A les 12.30h, prèviament a l'inici de la roda de premsa els mitjans gràfics podran prendre imatges dels dissenyadors i del cartell a la plaça de Sant Jaume.

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia