Donarà detalls d’ajuts dels fons europeus per a tota Catalunya en una atenció als mitjans a Igualada


Aquest dijous, 1 de setembre, a les 17 hores, la consellera de Drets Socials, Violant Cervera, presentarà el Programa de barris per a la rehabilitació d’habitatges en una roda de premsa a Igualada. Es tracta d’una línia de subvencions del Departament amb finançament dels fons europeus Next Generation, que arribaran a diversos municipis de Catalunya. L’acompanyarà l’alcalde d’Igualada, Marc Castells, i el secretari d’Habitatge i Inclusió Social de la Generalitat, Carles Segura.

La consellera atendrà als mitjans de comunicació a la Plaça de la Masuca. També es podrà seguir de manera telemàtica, en directe al canal de Youtube de Drets Socials, en aquest enllaç: https://youtu.be/6IwIOOvi6VA

Posteriorment, la comitiva es traslladarà a l’avinguda Gaudí número 18-20 per veure alguns edificis que es rehabilitaran a la ciutat, i els mitjans gràfics podran prendre imatges.

17:00|La consellera Cervera presenta el Programa de barris per a la rehabilitació d'habitatges . Pl. de la Masuca|Igualada (Anoia-Penedès)

La consellera de Drets Socials, Violant Cervera, presentarà el Programa de barris per a la rehabilitació d'habitatges en una roda de premsa a Igualada. També es podrà seguir de manera telemàtica, en directe al canal de Youtube de Drets Socials: https://youtu.be/6IwIOOvi6VA. Posteriorment, es traslladarà a l'avinguda Gaudí número 18-20 per veure alguns edificis que es rehabilitaran a la ciutat, i els mitjans gràfics podran prendre imatges.