Sala de premsa

Acte de presentació del Congrés internacional de transport públic més important del món a Barcelona

query_builder   15 setembre 2022 12:30

settings_input_antenna Convocatòria

Acte de presentació del Congrés internacional de transport públic més important del món a Barcelona

La presidenta de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC), Marta Subirà; la presidenta de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB), Laia Bonet, i el president de Renfe, Isaías Táboas, presentaran demà dijous, 15 de setembre, el Global Public Transport Summit 2023, el congrés internacional de transport públic més important del món que se celebrarà el juny de 2023 a Barcelona. El Summit inclou un congrés i una fira. S’espera la participació de més de 2.500 representants d’empreses del sector de tot el món al congrés i més de 15.000 visitants a la fira.

L’acte, que tindrà lloc a la sala Petit Palau del Palau de la Música a les 12:30 h, comptarà també amb la presència del president de la Unió Internacional de Transport Públic (UITP), Khalid Alhogail, que organitza el congrés. La UITP és l’entitat internacional de referència del sector i agrupa les empreses de transport públic de tot el món. Khalid és director executiu i director general de la Companyia de Transport Públic d’Aràbia Saudita (SAPTCO), una de les empreses de transport públic més grans de la regió de l’Orient Mitjà i l’Àfrica del Nord.

1  

Fitxers adjunts

Convocatòria

Convocatòria
PDF | 83508

12:30|Acte de presentació del Congrés internacional de transport públic. Palau de la Música (sala Petit Palau)|Barcelona (Barcelonès)

La presidenta de Ferrocarrils, Marta Subirà; la presidenta de TMB, Laia Bonet, i el president de Renfe, Isaías Táboas, presentaran el Global Public Transport Summit 2023, el congrés internacional de transport públic més important del món que se celebrarà el juny de 2023 a Barcelona.

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia