Sala de premsa

Salut presenta una campanya per donar a conèixer el telèfon d'atenció a la conducta suïcida, el 061

query_builder   21 setembre 2022 10:00

settings_input_antenna Convocatòria

Salut presenta una campanya per donar a conèixer el telèfon d'atenció a la conducta suïcida, el 061

  1. L’acte serà dimecres al Palau Robert de Barcelona, on també es col·locarà, del 21 al 26 de setembre, la instal·lació immersiva “061, una veu contra el suïcidi”

El conseller de Salut, Josep Maria Argimon, presentarà aquest dimecres, 21 de setembre, la campanya institucional per donar a conèixer el telèfon d'atenció a la conducta suïcida, "061, una veu contra el suïcidi”.

Es tracta d’una campanya directa, que interpel·la directament a la ciutadania, per fer visible el 061 i donar a conèixer el recurs sanitari que ofereix per a persones amb ideacions suicides i/o el seu entorn proper.

La presentació serà a la Sala Cotxeres del Palau Robert de Barcelona. Aprofitant la presentació, es podrà visitar i participar, -del 21 al 26 de setembre al Palau Robert-, de l’experiència immersiva per donar a conèixer també el “061, una veu contra el suïcidi”, que es va presentar el passat 9 de setembre al passeig marítim de Badalona.

Els mitjans de comunicació que vulguin assistir a l’acte s’hauran d’acreditar a través del correu premsa.salut@gencat.cat, indicant el nom, cognoms, DNI i mitjà, abans de les 20.00 hores d'aquest dimarts, 20 de setembre.

Desestigmatitzar i trencar tabús sobre el suïcidi als mitjans de comunicació

El tractament del suïcidi en les notícies dels mitjans de comunicació té un impacte directe i molt important en la ciutadania. Per això, prèviament a la presentació de la campanya, s’oferirà una sessió de treball entre professionals, associacions i entitats i periodistes per analitzar quin és el tractament del suïcidi en els mitjans de comunicació. La voluntat és donar eines i respondre a dubtes sobre com abordar les notícies relacionades amb el suïcidi i com els mitjans poden ser una eina més de prevenció del suïcidi.

L’horari aproximat de l’acte és el següent:

  1. 10.00 hores - Sessió de treball sobre com tractar el suïcidi als mitjans de comunicació
  2. 10.45 / 11.00 hores - Presentació de la campanya institucional per promoure el telèfon contra el suïcidi

10:00|El conseller Argimon presenta una campanya per donar a conèixer el telèfon d'atenció a la conducta suïcida, el 061. Passeig de Gràcia, 107|Barcelona (Barcelonès)

El conseller de Salut, Josep Maria Argimon, presentarà la campanya institucional per donar a conèixer el telèfon d'atenció a la conducta suïcida, 061, una veu contra el suïcidi.

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia