Sala de premsa

Ple del Comitè de Cogestió de la Pesca al Cap de Creus

query_builder   5 octubre 2022 18:00

settings_input_antenna Convocatòria

Ple del Comitè de Cogestió de la Pesca al Cap de Creus

Es preveu l’aprovació del Pla de gestió de pesca al Cap de Creus, que complementarà el document final del Pla rector d’ús i gestió de l’àmbit marí del Parc Natural del Cap de Creus


El proper dia 5 d’octubre a les 17.00 hores, a la Confraria de Pescadors de Roses, el director general de Política Marítima i Pesca Sostenible, Sergi Tudela, i el director del Parc Natural de Cap de Creus, Ponç Feliu, participaran a la sessió plenària del Comitè de Cogestió de la Pesca al Cap de Creus en què es preveu aprovar el Pla de gestió de pesca al Cap de Creus.

Aquest Pla complementarà el document final del Pla rector d’ús i gestió de l’àmbit marí del Parc Natural del Cap de Creus, que elabora la Direcció General de Polítiques Ambientals i Medi Natural, sobre el qual aquests dies s’estan celebrant diverses sessions informatives presencials.

El Comitè de Cogestió de la Pesca al Cap de Creus està constituït per pescadors de les confraries de pescadors de Llançà, el Port de la Selva, Cadaqués i Roses, la Federació Territorial de Confraries de Pescadors de Girona, l’Institut Català de Recerca per a la Governança del Mar (ICATMAR), Càtedra Oceans i Salut Humana de la Universitat de Girona (UdG), Low Impact Fisheries of Europe (LIFE), IAEDEN-Salvem l’Empordà, la Direcció General de Política Marítima i Pesca Sostenible i la Direcció General de Polítiques Ambientals i Medi Natural.

En acabar el Ple, cap a les 18.00 hores, els directors atendran els mitjans per explicar les mesures aprovades. Els mitjans gràfics podran prendre imatges de la reunió a les 17:50h.Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia