Sala de premsa

Divendres, 7 d'octubre, a les 09:30 hores, a l'Institut de Seguretat Pública de Catalunya

El conseller Elena presidirà l'obertura de l'any acadèmic 2022-2023 de l'Institut de Seguretat Pública de Catalunya

query_builder   7 octubre 2022 09:30

settings_input_antenna Convocatòria

El conseller Elena presidirà l'obertura de l'any acadèmic 2022-2023 de l'Institut de Seguretat Pública de Catalunya

El conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena i Garcia, acompanyat de la directora de l’ISPC, Tamara Garcia, presidirà, divendres, 7 d’octubre a les 9.30 hores, l’obertura de l’any acadèmic 2022-2023 de l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya.

En el decurs de l’acte, que començarà amb una ofrena floral, en memòria dels companys de servei, es lliuraran 15 distincions honorífiques de l’ISPC en reconeixement a persones i entitats que en la seva trajectòria professional han mostrat una dedicació especial i han destacat per les seves tasques de formació, estudi o recerca científica en l’àmbit de la seguretat, amb una repercussió singular en les activitats desenvolupades per l’ISPC.

El professor del Departament de Direcció d'Operacions, Innovació i Data Sciences d'ESADE, Xavier Ferrás, serà l’encarregat de pronunciar la conferència inaugural amb el títol “Seguretat i societat digital”.

A l’acte, també hi assistiran el secretari general del Departament, Oriol Amorós; el director general de la Policia, Pere Ferrer; la directora general de Protecció Civil, Mercè Salvat; la directora general d’Administració de la Seguretat, Sonia Andolz; el director general d’Agents Rurals, Marc Costa; la directora CAT112, Irene Fornós; la sub-directora general d’Administració i Suport Acadèmic, Laia Puig; la sub-directora general de Formació Universitària, Recerca i Gestió del Coneixement, Marta Roca; la comissària cap de l’Escola de Policia de Catalunya, Alícia Moriana, i l’inspector cap de l’Escola de Bombers i Protecció Civil de Catalunya, Antoni Rifà, entre d’altres autoritats i comandaments.

A les 11.30 hores, aproximadament, el conseller Joan Ignasi Elena farà la cloenda de l’acte. El discurs serà en obert i no hi haurà declaracions posteriors.

Els periodistes interessats a cobrir l’acte haureu d’acredita-vos enviant un correu electrònic a comunicacio.interior@gencat.cat indicant el vostre nom, cognoms, DNI, mitjà al qual pertanyeu, així com les dades del vehicle, abansde demà dijous, 6 d’octubre, a les 19.00 hores.09:30|El conseller Elena presideix l'obertura de l'any acadèmic de l'Institut de Seguretat Pública de Catalunya. ISPC|Mollet del Vallès (Vallès Oriental)

El conseller d'Interior, Joan Ignasi Elena, presidirà l'obertura de l'any acadèmic 2022-2023 de l'Institut de Seguretat Pública de Catalunya.

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia