Sala de premsa

La consellera Verge inaugura monuments en reconeixement al dol gestacional a Gelida i a la Garriga

query_builder   15 octubre 2022 10:00

settings_input_antenna Convocatòria

La consellera Verge inaugura monuments en reconeixement al dol gestacional a Gelida i a la Garriga

  1. Els actes seran aquest dissabte dia 15 al matí, amb motiu del Dia Internacional del dol gestacional, perinatal i neonatal.
  2. Hi haurà atenció a mitjans al finalitzar cada acte.

Amb motiu del Dia Internacional del dol gestacional, perinatal i neonatal, la consellera d’Igualtat i Feminismes, Tània Verge Mestre, inaugura dissabte 15 d’octubre dos monuments en reconeixement i homenatge del dol gestacional, perinatal i neonatal, als municipis de Gelida i de la Garriga.

L’acte a Gelida comença a les 10 h amb els parlaments oficials. Acompanyarà la consellera Verge l’alcaldessa de Gelida, Lluïsa Llop Fernàndez, i la regidora d’Igualtat de l’Ajuntament de Gelida, Marga Bertran Morell. Després dels parlaments, cap a les 10:30 h, la consellera atendrà els mitjans de comunicació

A la Garriga, l’acte d’inauguració de l’espai de Dol per a famílies que han petit una pèrdua gestacional, perinatal o neonatal començarà a les 12 h. Comptarà amb parlaments de l’alcaldessa de la Garriga, Dolors Castellà i Puig, i de la consellera Verge, així com amb una actuació musical per part de Tais Costa i la lectura d’un conte infantil per part de Susana Boullón. Al finalitzar l’acte, cap a les 13 h, la consellera atendrà els mitjans.

Els mitjans que vulguin assistir a algun dels dos actes, preguem que confirmin assistència al correu electrònic comunicacio.igualtat@gencat.cat.

Visita territorial en motiu del Dia Internacional del Dol Gestacional, Perinatal o Neonatal

La consellera d'Igualtat i Feminismes, Tània Verge Mestre, visita els municipis de Gelida i la Garriga amb motiu del Dia Internacional del Dol Gestacional, Perinatal o Neonatal. Ambdós municipis inauguren monuments en reconeixement i homenatge del dol gestacional, perinatal i neonatal als seus municipis. La consellera Verge atendrà als mitjans a les dues localitats.

  • 10:00|La consellera Verge inaugura el monument de dol gestacional, perinatal o neonatal a Gelida. Cementiri de Gelida|Gelida (Alt Penedès)

    La consellera d'Igualtat i Feminismes, Tània Verge Mestre, visita el municipi de Gelida amb motiu de la inauguració del monument de Dol gestacional, perinatal o neonatal. Abans d'assistir a la inauguració del monument al cementiri de Gelida, farà parada a l'Ajuntament del municipi per signar el Llibre d'Honor. En acabar l'acte, la consellera Verge atendrà als mitjans.

  • 12:00|La consellera Verge inaugura el monument de dol gestacional, perinatal o neonatal a la Garriga. Bosc del Malhivern - c.bosc, s/n|La Garriga (Vallès Oriental)

    La consellera d'Igualtat i Feminismes, Tània Verge Mestre, visita el municipi de la Garriga amb motiu de la inauguració del monument de Dol gestacional, perinatal o neonatal. En acabar l'acte, la consellera Verge atendrà als mitjans.

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia