Sala de premsa

El conseller Torrent presidirà l'acte de commemoració dels 18 anys de l'Agència Catalana del Consum

query_builder   18 octubre 2022 18:30

settings_input_antenna Convocatòria

El conseller Torrent presidirà l'acte de commemoració dels 18 anys de l'Agència Catalana del Consum

  1. L’acte, que se celebrarà demà, 18 d’octubre, a les 18:30 hores a l’auditori del CosmoCaixa de Barcelona, comptarà també amb la presència d’exconsellers i exconselleres del Departament i dels directors i les directores de l’Agència des de la seva creació
  2. Durant l’acte es lliuraran reconeixements a 9 empreses, entitats i institucions, mitjans de comunicació i persones que han destacat per la seva contribució a la defensa dels drets de les persones consumidores

Demà, dimarts 18 d’octubre, el conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent i Ramió, acompanyat del director de l’Agència Catalana del Consum, Francesc Sutrias i Grau, presidirà l’acte de commemoració dels 18 anys de la creació d’aquest organisme que des de l’any 2004 exerceix totes les competències en matèria de consum que té assignades la Generalitat de Catalunya.

Durant l’acte es lliuraran nou reconeixements a empreses, entitats i institucions, mitjans de comunicació i persones que han destacat per la seva contribució a la defensa dels drets de les persones consumidores, a la bona entesa entre empreses i administració i a la difusió dels valors de l’Agència.

L’acte, que començarà a les 18:30 hores a l’auditori del CosmoCaixa (Carrer Isaac Newton, número 26, de Barcelona), comptarà amb la presència del secretari d'Empresa i Competitivitat, Albert Castellanos Maduell, dels exconsellers i exconselleres del Departament Lluís Alegre i Selga, Josep Huguet i Biosca i Àngels Chacón i Feixas; i dels directors i les directores de l’Agència des de la seva creació: Enric Aloy i Bosch, Jordi Anguera i Camós, Alfons Conesa i Badiella, Montserrat Ribera i Puig i Beth Abad i Giralt. A més, la filòsofa, docent i directora de l'Institute for Socratic Dialogue, Sira Abenoza i González, i el professor del Centre de Governança Pública d’ESADE i ex membre del Comité d’Experts en Administració Pública de les Nacions Unides, Franciso Longo Martínez, conversaran sobre valors, ètica i consum.

Els mitjans interessats a assistir-hi presencialment cal que ho confirmin prèviament en el correu comunicacio.consum@gencat.cat, indicant el mitjà, els noms i cognoms de les persones que vindran i el seus DNI.

També es podrà seguir en directe des del canal de YouTube de l’Agència Catalana del Consum:https://www.youtube.com/watch?v=PnYfcJGtrWY. Així mateix, a partir de les 19:30 h podran descarregar-se fotografies de l’acte a l’enllaç següent: https://www.dropbox.com/scl/fo/n8ed7qggki72uxl5xvaia/h?dl=0&rlkey=tjjdzfegbfr5c1pp9iygpxegb.

Podeu consultar el programa de l’acte en aquest enllaç: https://consum.gencat.cat/ca/detalls/activitatagenda/Acte-18-anys-Agencia-Consum

18:30|El conseller Torrent presideix l'acte de commemoració dels 18 anys de l'Agència Catalana del Consum. CosmoCaixa (c. Isaac Newton, número 26)|Barcelona (Barcelonès)

El conseller d'Empresa i Treball, Roger Torrent i Ramió, acompanyat del secretari d'Empresa i Competitivitat, Albert Castellanos Maduell, i el director de l'Agència Catalana del Consum, Francesc Sutrias i Grau, presidirà l'acte de commemoració dels 18 anys de la creació d'aquest organisme.

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia