Sala de premsa

El conseller d'Educació col·loca la primera pedra del nou edifici de l'Escola Arnau Berenguer del Palau d'Anglesola

query_builder   21 octubre 2022 09:30

settings_input_antenna Convocatòria

El conseller d'Educació col·loca la primera pedra del nou edifici de l'Escola Arnau Berenguer del Palau d'Anglesola

El conseller d'Educació, Josep Gonzàlez-Cambray, col·locarà la primera pedra del nou edifici de l’ampliació de l'Escola Arnau Berenguer i de la Llar d'Infants municipal del Palau d'Anglesola. Serà a les 11.30h, conjuntament amb l'alcalde del municipi, Francesc Balcells.


El conseller Gonzàlez-Cambray i l’alcalde Francesc Balcells rebran una explicació tècnica de l'obra, col·locaran una caixa del temps i la primera pedra i faran els parlaments oficials. Després es reuniran amb l'equip directiu del centre.


Prèviament, a les 9h del matí el conseller Gonzàlez-Cambray serà rebut a l’Ajuntament de Cervera pel seu alcalde, Joan Santacana, i posteriorment es reunirà amb les direccions dels centres educatius del municipi a l’Auditori Municipal de Cervera.


11:30 | El conseller d'Educació col·loca la primera pedra del nou edifici de l'Escola Arnau Berenguer del Palau d'Anglesola

El conseller d'Educació, Josep Gonzàlez-Cambray, participarà en l'acte de col·locació de la primera pedra del nou edifici de l'Escola Arnau Berenguer i de la Llar d'Infants municipal del Palau d'Anglesola. Serà a les 11.30 h, conjuntament amb l'alcalde del municipi, Francesc Balcells.

  • 09:30|El conseller d'Educació es reuneix amb les direccions dels centres educatius de Cervera. Auditori Municipal de Cervera (c. Major, 59)|Cervera (Segarra)

    El conseller d'Educació, Josep Gonzàlez-Cambray, es reunirà amb les direccions dels Centres Educatius de Cervera.

  • 13:00|Visita a l'empresa Amiquel. Carretera Nacional II, km 480|Sidamon (Pla d'Urgell)

    El conseller visitarà l'empresa Amiquel, que té alumnat en pràctiques de formació dual.

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia