Sala de premsa

Educació presenta l'ecosistema STEAM i l'estratègia de digitalització

query_builder   27 octubre 2022 16:30

settings_input_antenna Convocatòria

Educació presenta l'ecosistema STEAM i l'estratègia de digitalització

El Departament d'Educació presentarà l'ecosistema STEAM i l'estratègia de digitalització en l'acte 'Digitalització i STEAM: Una educació de futur per a tothom', que tindrà lloc el proper dijous 27 d'octubre al Museu Nacional de la Ciència i la Tècnica (MNACTEC) de Terrassa, a partir de les 16:30h.

El conseller d'Educació, Josep Gonzàlez-Cambray, clourà l'acte, en què també hi participaran la secretària de Transformació Educativa, Núria Mora, i el director general d'Innovació, Digitalització, Currículum i Llengües, Joan Cuevas.

S'hi presentarà l'estratègia STEAM (acrònim de ciència, tecnologia, enginyeria, arts i matemàtiques) del Departament i els fons del Mecanisme de Recuperació i Resiliència (MRR), es compartiran experiències d'innovació de 5 centres educatius i es debatrà en una taula rodona per què cal incorporar aquesta perspectiva en l'educació.

* L’acte es podrà seguir en directe a través del canal de YouTube del Departament d'Educació en el següent enllaç https://youtu.be/4GgM257Gjag

16:30|El conseller Gonzàlez-Cambray clou l'acte 'Digitalització i STEAM: Una educació de futur per a tothom'. MNACTEC (Rambla d'Ègara, 270)|Terrassa (Vallès Occidental)

El conseller d'Educació, Josep Gonzàlez-Cambray, clourà l'acte 'Digitalització i STEAM: Una educació de futur per a tothom'.

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia