Sala de premsa

La mobilitat sostenible, eix de la visita del conseller de Territori, Juli Fernàndez, al Pallars Sobirà

query_builder   26 octubre 2022 11:00

settings_input_antenna Convocatòria

La mobilitat sostenible, eix de la visita del conseller de Territori, Juli Fernàndez, al Pallars Sobirà

El conseller de Territori, Juli Fernàndez, presenta aquest dimecres 26 d’octubre a les 11 hores a Alòs d’Isil, al municipi d’Alt Àneu del Pallars Sobirà, una prova pilot per al transport públic sostenible al Parc natural de l’Alt Pirineu.


Hi assistirà l’alcalde d’Alt Àneu, Xavier Llena; el president de l’EMD d’Isil i Alòs, Guillem Esteban; l’investigador del Centre de Visió per Computador, Antonio Manuel López; el director del Parc Natural de l’Alt Pirineu, Marc Garriga; i el representant de SEAT al projecte, Oriol Mas.

El punt de trobada per els parlaments i l’inici de la prova pilot és al Pas Canadenc, a Alòs d’Isil: https://www.google.com/maps/d/u/0/edit?mid=1r7h4883bwz1RY4BK9UldleU_7w9ZWnE&usp=sharing

Després, a les 12:45 hores, el conseller visitarà un dels punts del recorregut del futur carril bici entre Rialp i Sort.

El punt de trobada és davant entrada del complex PlaySports. Hi haurà atenció a la premsa.

Finalment, el conseller assistirà al Consell d’alcaldes del Pallars Sobirà, que se celebrarà a les 13:30 hores a Sort, al Carrer del mig, 9.

En aquest acte no hi haurà atenció a la premsa, però els mitjans podran prendre imatges de l’inici de la reunió acreditant-se prèviament a premsa.tes@gencat.cat, especificant el nom, el DNI i el mitjà.

Subscriu-te als nous canals de Telegram del Departament per a mitjans de comunicació: https://linktr.ee/tgvp


11:00|El conseller Fernàndez visita el Pallars Sobirà. Pas Canadenc |Alt Àneu (Pallars Sobirà)

El conseller de Territori, Juli Fernàndez, presentarà una prova pilot per al transport públic sostenible al parc natural de l'Alt Pirineu.

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia