Sala de premsa

Dijous, 27 d'octubre, a les 16:00 hores, a l'Edifici del 112, a Reus.

El conseller Elena presenta el simulacre del Plaseqta del proper 2 de novembre

query_builder   27 octubre 2022 16:00

settings_input_antenna Convocatòria

El conseller Elena presenta el simulacre del Plaseqta del proper 2 de novembre

El conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena i Garcia, presentarà en roda de premsa, demà dijous, 27 d’octubre a les 16:00 hores, el simulacre del Plaseqta que tindrà lloc el proper 2 de novembre a cinc municipis de l'entorn del polígon sud de Tarragona. La presentació es farà des de l’Edifici del 112 a Reus (C/ Pagesos, 2).

El conseller estarà acompanyat per la directora general de Protecció Civil, Marta Cassany; la directora del CAT 112, Irene Fornós; el subdirector general de Programes en Protecció Civil, Sergio Delgado, i el delegat del Govern de la Generalitat a Tarragona, Àngel Xifré.

Els periodistes interessats a cobrir l’acte haureu d’acreditar-vos enviant un correu electrònic a comunicacio.interior@gencat.cat indicant el vostre nom, cognoms, DNI, mitjà al qual pertanyeu, abans de les 19:00 hores d’avui dimecres.

16:00|El conseller Elena presenta el simulacre del Plaseqta del proper 2 de novembre . Edifici del 112 (c. Pagesos, 2)|Reus (Baix Camp)

El conseller d'Interior, Joan Ignasi Elena i Garcia, presentarà en roda de premsa el simulacre del Plaseqta que tindrà lloc el proper 2 de novembre a cinc municipis de l'entorn del polígon sud de Tarragona. El delegat del Govern a Tarragona, Àngel Xifré Arroyo, acompanyarà el conseller.

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia