Sala de premsa

La consellera Tània Verge presentarà a Tremp l'Acord Marc de finançament als ens locals per al període 2022-2025

query_builder   28 octubre 2022 10:30

settings_input_antenna Convocatòria

La consellera Tània Verge presentarà a Tremp l'Acord Marc de finançament als ens locals per al període 2022-2025

 1. Verge detallarà els elements clau per al desplegament de les polítiques d’Igualtat i Feminismes a les comarques de l’Alt Pirineu i Aran, en aliança amb les administracions locals.
 2. A l’acte de presentació hi assistirà també el delegat del Govern a l’Alt Pirineu i Aran, Josep Castells, i la directora dels Serveis Territorials del Departament a Lleida i l’Alt Pirineu i Aran, Elena Fuses.
 3. Després de la presentació, la consellera atendrà els mitjans de comunicació.

La consellera d’Igualtat i Feminismes, Tània Verge Mestre, visitarà Tremp per presentar els detalls del nou Acord Marc 2022-2025 per a la coordinació, la cooperació i el finançament als ens locals per al desplegament de les polítiques i els serveis de promoció de la igualtat i els feminismes. Verge estarà acompanyada pel delegat del Govern a l’Alt Pirineu i Aran, Josep Castells Farré, i la directora dels Serveis Territorials del Departament a Lleida i l’Alt Pirineu i Aran, Elena Fuses Navarra.

L’acte de presentació tindrà lloc aquest divendres, 28 de setembre, a les 10.30 h, al Centre de Suport Territorial Pirineus (passeig Pompeu Fabra, 21). Els mitjans de comunicació estan convidats a assistir-hi, i podran enregistrar imatges.

Després de l’acte, a les 11.30 h, la consellera atendrà els mitjans de comunicació.

Es prega als mitjans de comunicació que tinguin interès en assistir a la presentació o a l’atenció a mitjans que enviïn confirmació per correu electrònic a l’adreça comunicacio.igualtat@gencat.cat.

La consellera Verge presentarà a Tremp l'Acord Marc de finançament als ens locals per al període 2022-2025

La consellera d'Igualtat i Feminismes, Tània Verge Mestre, presentarà a Tremp l'Acord Marc 2022-2025 per a la coordinació, la cooperació i el finançament als ens locals per al desplegament de les polítiques i els serveis de promoció de la igualtat i els feminismes. En la seva visita institucional, estarà acompanyada pel delegat del Govern a l'Alt Pirineu i Aran, Josep Castells Farré, i la directora dels Serveis Territorials del Departament a Lleida i l'Alt Pirineu i Aran, Elena Fuses Navarra.

 • 10:30|Presentació de l'Acord Marc 2022-2025. Centre de Suport Territorial Pirineus (passeig Pompeu Fabra, 21)|Tremp (Pallars Jussà)

  La consellera d'Igualtat i Feminismes, Tània Verge Mestre, presentarà a Tremp els detalls del nou Acord Marc 2022-2025 pel que fa a les comarques de l'Alt Pirineu i Aran.

 • 11:30|Atenció als mitjans de comunicació. Centre de Suport Territorial Pirineus (passeig Pompeu Fabra, 21)|Tremp (Pallars Jussà)

  La consellera d'Igualtat i Feminismes, Tània Verge Mestre, atendrà els mitjans de comunicació.

 • 12:00|Trobada amb l'Associació de Dones Rosa d'Abril. Ajuntament de Tremp (plaça de la Creu, 1)|Tremp (Pallars Jussà)

  La consellera d'Igualtat i Feminismes, Tània Verge Mestre, es reunirà a l'Ajuntament de Tremp amb membres de l'Associació de Dones Rosa d'Abril. En la seva visita al consistori, signarà el Llibre d'Honor.

 • 13:00|Trobada institucional al Consell Comarcal del Pallars Jussà. Consell Comarcal del Pallars Jussà (carrer Soldevila, 18)|Tremp (Pallars Jussà)

  La consellera d'Igualtat i Feminismes, Tània Verge Mestre, es reunirà amb el president del Consell Comarcal del Pallars Jussà, la cap de Serveis Socials i la coordinadora de l'àrea de projectes comarcals d'igualtat i feminismes.

 • 17:00|Reunió amb representants d'Eines de Repoblament Rural. Ajuntament d'Isona (plaça Bisbe Badia, 1)|Isona i Conca Dellà (Pallars Jussà)

  La consellera d'Igualtat i Feminismes, Tània Verge Mestre, es reunirà amb càrrecs electes i representants d'Eines de Repoblament Rural, amb l'objectiu d'avançar en el treball per al desplegament de les polítiques d'igualtat i feminismes en entorns rurals.

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia