Sala de premsa

El president Aragonès inaugura demà la primera edició de la fira de mobilitat elèctrica e-Mobility Experience

query_builder   29 octubre 2022 10:30

settings_input_antenna Convocatòria

El president Aragonès inaugura demà la primera edició de la fira de mobilitat elèctrica e-Mobility Experience

  1. Lacte començarà a les 10:30 hores a les instal·lacions del Circuit de Barcelona-Catalunya

El president de la Generalitat, Pere Aragonès i Garcia, acompanyat del conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent i Ramió, inaugurarà demà dissabte, 29 doctubre de 2022, la primera edició de la fira de mobilitat elèctrica e-Mobility Experience. L’acte, que començarà a les 10:30 hores, se celebrarà a les instal·lacions del Circuit de Barcelona-Catalunya.

L’acte d’inauguració començarà amb una visita de les autoritats a la fira i posteriorment pronunciaran els parlaments d’inauguració.

L’e-Mobility Experience, que se celebrarà aquest cap de setmana, 29 i 30 d’octubre, serà una fira de caràcter experiencial amb presència de les principals marques de tot tipus de vehicles: cotxes, motos, patinets i bicicletes elèctriques. A més, en el Circuit de Barcelona-Catalunya els visitants podran gaudir d’una zona de proves de cotxes elèctrics al mateix traçat del Circuit i altres espais habilitats per a diferents tipologies de vehicles elèctrics. Així mateix hi haurà activitats per infants com un circuit de bicicletes, un espai de formació i vídeojocs d’educació viària, entre moltes altres activitats lúdiques i educatives per nens i nenes.


Aquest esdeveniment se celebraràel mateix cap de setmana que el CatalunyaRX, la primera prova 100% elèctrica puntuable pel Campionat del Món FIA de RallyCross.


Més informació sobre l’e-mobility Experience

10:30| Inauguració de la fira e-Mobility Experience. Circuit de Barcelona - Catalunya|Montmeló (Vallès Oriental)

El president de la Generalitat, Pere Aragonès i Garcia, acompanyat del conseller d'Empresa i Treball, Roger Torrent i Ramió, i la consellera d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, Teresa Jordà i Roura, inaugurarà la primera edició de la fira de mobilitat elèctrica e-Mobility Experience.

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia