Sala de premsa

Els consellers Joan Saura i Montserrat Tura participen en l'acte de commemoració dels bombardejos de 1938 sobre Granollers

query_builder   30 maig 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

Els consellers Joan Saura i Montserrat Tura participen en l'acte de commemoració dels bombardejos de 1938 sobre Granollers

Demà dissabte (12 h) al Teatre Auditori de Granollers
El conseller d’Interior, Relacions Institucionals i Participació, Joan Saura, i la consellera de Justícia, Montserrat Tura, participaran demà (12 h), en l’acte central de commemoració dels bombardejos de 1938 sobre la ciutat de Granollers.
 
També participaran en l’acte l’alcalde de Granollers, Josep Mayoral, una trentena de representants de ciutats bombardejades de Catalunya, l’Estat i diversos països europeus, i el president de Fundació Cultura de Paz, Federico Mayor Zaragoza. També hi assistiran membres de la Xarxa Barcelona Municipis Solidaris i de la xarxa Educación y Cultura de Paz i personalitats destacades per la seva defensa dels valors democràtics i de la pau.
 
En representació de les ciutats catalanes bombardejades, hi intervindrà l’alcalde de Reus, Lluís Miquel Pérez; en nom de les de l’Estat , ho farà la primera tinent d’alcalde de Gernika, Begoña Landa. En representació de les ciutats europees, parlarà l’alcalde de Foligno, Manlio Marini, i en representació de les viles que formen part de l’organització Mayors for Peace (Alcaldes per la Pau), intervindrà l’alcalde d’Ypres, Luc Dehaene. A més s’emetrà un missatge de l’alcalde d’Hiroshima i es llegirà el Manifest de ciutats obertes a la pau. Els actes d’homenatge  a les víctimes dels bombardejos continuaran a la tarda amb una trobada de Mayors for Peace.  

12:00|.Teatre Auditori de Granollers (c. Torras i Bages, 50) |Granollers (El Vallès Oriental)

El conseller d’Interior, Relacions Institucionals i Participació, Joan Saura, i la consellera de Justícia, Montserrat Tura, participaran en l’acte central de commemoració dels bombardejos de 1938 sobre la ciutat de Granollers. També hi assistirà la delegada del Govern a Barcelona.