Sala de premsa

El president Aragonès encapçala demà l'acte 'Catalunya, oportunitats de futur' davant d'un centenar d'empreses estrangeres

query_builder   17 novembre 2022 18:00

settings_input_antenna Convocatòria

El president Aragonès encapçala demà l'acte 'Catalunya, oportunitats de futur' davant d'un centenar d'empreses estrangeres

  1. Tindrà lloc a les 18.00 hores al Palau de la Generalitat i també comptarà amb la participació del conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent


El president de la Generalitat, Pere Aragonès i Garcia, i el conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent i Ramió, encapçalaran demà, dijous 17 de novembre, l’acte Catalunya, oportunitats de futur, que tindrà lloc a les 18.00 hores al Palau de la Generalitat. L’objectiu és posar en valor els actius de Catalunya com un dels territoris més dinàmics del sud d’Europa pel que fa a la captació d’inversió estrangera, així com la importància de les inversions de les multinacionals al nostre país.

L’acte comptarà amb la participació de més d’un centenar de directius de companyies estrangeres ubicades a Catalunya. També hi assistiran la consellera d’Economia, Natàlia Mas Guix, i la consellera d’Acció Exterior i Unió Europea, Meritxell Serret i Aleu. L’acte comptarà també amb la intervenció del secretari d’Empresa i Competitivitat i conseller delegat d’ACCIÓ, Albert Castellanos i Maduell.


Nota: Els mitjans que vulguin cobrir l’acte caldrà que presentin l'acreditació de Palau o bé del carnet del mitjà, acompanyat del DNI. En cas de no disposar de cap d'aquests documents, caldrà enviar un correu electrònic a l'adreça premsa.president@gencat.cat indicant nom, cognoms, DNI, mitjà pel qual es treballa i tasca que s'hi realitza.

18:00|Acte 'Catalunya, oportunitats de futur'. Palau de la Generalitat (entrada pel c. Sant Sever)|Barcelona (Barcelonès)

El president de la Generalitat, Pere Aragonès i Garcia, i el conseller d'Empresa i Treball, Roger Torrent i Ramió, encapçalaran l'acte Catalunya, oportunitats de futur, davant d'un centenar de directius de companyies estrangeres ubicades a Catalunya. També hi assistirà la consellera d'Economia, Natàlia Mas Guix. L'acte comptarà també amb la intervenció del secretari d'Empresa i Competitivitat i conseller delegat d'ACCIÓ, Albert Castellanos i Maduell.

Nota: L'acte es podrà seguir en directe a www.govern.cat i a les xarxes socials del Govern.

Els mitjans que vulguin cobrir l'acte caldrà que presentin l'acreditació de Palau o bé del carnet del mitjà, acompanyat del DNI. En cas de no disposar de cap d'aquests documents, caldrà enviar un correu electrònic a l'adreça premsa.president@gencat.cat indicant nom, cognoms, DNI, mitjà pel qual es treballa i tasca que s'hi realitza.

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia