Sala de premsa

El conseller Balcells compareixerà demà al Parlament per explicar els objectius i actuacions del Departament de Salut

query_builder   17 novembre 2022 10:00

settings_input_antenna Convocatòria

El conseller Balcells compareixerà demà al Parlament per explicar els objectius i actuacions del Departament de Salut

  1. Serà la seva primera compareixença a la Comissió de Salut, que es farà a la Sala de grups a partir de les 10.00 del matí


El conseller de Salut, Manel Balcells i Díaz, compareixerà demà a la Comissió de Salut al Parlament de Catalunya per explicar els principals objectius i actuacions del seu Departament.

En la seva primera intervenció a la Comissió, Balcells posarà l’accent en els reptes del sistema sanitari, els àmbits prioritaris i els projectes transversals. També farà un repàs del context actual així com dels instruments claus de Salut.

La compareixença començarà a partir de les 10.00 hores a la Sala de grups del Parlament.10:00|El conseller Balcells compareix al Parlament per explicar els objectius i actuacions del Departament de Salut. Parlament de Catalunya. Sala de grups (Parc de la Ciutadella, s/n)|Barcelona (Barcelonès)

El conseller de Salut, Manel Balcells i Díaz, compareixerà a la Comissió de Salut al Parlament de Catalunya per explicar els principals objectius i actuacions del seu Departament. En la seva primera intervenció a la Comissió, Balcells posarà l'accent en els reptes del sistema sanitari, els àmbits prioritaris i els projectes transversals. També farà un repàs del context actual així com dels instruments claus de Salut.

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia