1. Serà la seva primera compareixença a la Comissió de Salut, que es farà a la Sala de grups a partir de les 10.00 del matí


El conseller de Salut, Manel Balcells i Díaz, compareixerà demà a la Comissió de Salut al Parlament de Catalunya per explicar els principals objectius i actuacions del seu Departament.

En la seva primera intervenció a la Comissió, Balcells posarà l’accent en els reptes del sistema sanitari, els àmbits prioritaris i els projectes transversals. També farà un repàs del context actual així com dels instruments claus de Salut.

La compareixença començarà a partir de les 10.00 hores a la Sala de grups del Parlament.



10:00|El conseller Balcells compareix al Parlament per explicar els objectius i actuacions del Departament de Salut. Parlament de Catalunya. Sala de grups (Parc de la Ciutadella, s/n)|Barcelona (Barcelonès)

El conseller de Salut, Manel Balcells i Díaz, compareixerà a la Comissió de Salut al Parlament de Catalunya per explicar els principals objectius i actuacions del seu Departament. En la seva primera intervenció a la Comissió, Balcells posarà l'accent en els reptes del sistema sanitari, els àmbits prioritaris i els projectes transversals. També farà un repàs del context actual així com dels instruments claus de Salut.