Sala de premsa

La consellera Vilagrà farà demà una visita territorial al Penedès

query_builder   18 novembre 2022 09:30

settings_input_antenna Convocatòria

La consellera Vilagrà farà demà una visita territorial al Penedès

La consellera de la Presidència atendrà els mitjans de comunicació a les 10 h a l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès

La consellera de la Presidència, Laura Vilagrà Pons, visitarà demà, 18 de novembre, l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès (Alt Penedès), on es reunirà amb l’alcalde del municipi, Pere Regull i Riba, a les 9.30 h. La consellera atendrà els mitjans de comunicació a les 10 h al mateix consistori.

A continuació, a les 11.15 h, Vilagrà visitarà les instal·lacions de l’empresa de serveis informàtics Gestinet (av. Ronda de Mar, 53), també a Vilafranca.

Posteriorment, a les 12.15 h, la consellera de la Presidència es desplaçarà a la Delegació del Govern al Penedès (pl. de l’Àgora, 2-3 – Pol. Ind. Domenys II) i mantindrà una reunió de treball amb el delegat, David Alquézar Claramunt.

La consellera Vilagrà fa una visita territorial al Penedès

La consellera de la Presidència, Laura Vilagrà Pons, farà una visita territorial al Penedès.

  • 09:30|Visita a l'Ajuntament de Vilafranca del Penedès. Ajuntament de Vilafranca del Penedès ( c. de la Cort, 14)|Vilafranca del Penedès (Alt Penedès)

    La consellera de la Presidència, Laura Vilagrà Pons, visitarà l'Ajuntament de Vilafranca del Penedès, on es reunirà amb l'alcalde del municipi, Pere Regull i Riba. La consellera atendrà els mitjans de comunicació a les 10 h al mateix consistori.

  • 11:15|Visita a Gestinet. Gestinet ( av. Ronda de Mar, 53)|Vilafranca del Penedès (Alt Penedès)

    La consellera de la Presidència, Laura Vilagrà Pons, visitarà les instal·lacions de l'empresa de serveis informàtics Gestinet.

  • 12:15|Visita a la Delegació del Govern al Penedès. Delegació del Govern al Penedès ( pl. de l'Àgora, 2-3 - Pol. Ind. Domenys II)|Vilafranca del Penedès (Alt Penedès)

    La consellera de la Presidència, Laura Vilagrà Pons, es desplaçarà a la Delegació del Govern al Penedès, on mantindrà una reunió de treball amb el delegat, David Alquézar Claramunt.

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia