Sala de premsa

La consellera Verge i la portaveu Plaja informen aquest dimarts dels acords del Govern en roda de premsa

query_builder   22 novembre 2022 12:30

settings_input_antenna Convocatòria

La consellera Verge i la portaveu Plaja informen aquest dimarts dels acords del Govern en roda de premsa

La consellera d’Igualtat i Feminismes, Tània Verge i Mestre, i la portaveu del Govern, Patrícia Plaja, informaran demà dimarts, 22 de novembre, a les 12.30h en roda de premsa dels acords que ha adoptat el Consell Executiu celebrat al matí. Els mitjans podran seguir la convocatòria i fer preguntes de forma presencial des del Palau de la Generalitat.

NOTA: Per cobrir aquesta roda de premsa cal disposar de l’acreditació de Palau o bé del carnet del mitjà, acompanyat del DNI. En cas de no disposar de cap d’aquests documents, caldrà enviar un correu electrònic a l’adreça comunicaciogovern.presidencia@gencat.cat indicant nom, cognoms, DNI, mitjà pel qual es treballa i tasca que s’hi desenvolupa.

12:30|La consellera Verge i la portaveu Plaja informen dels acords del Govern en roda de premsa . Palau de la Generalitat|Barcelona (Barcelonès)

  Emissió en directe

La consellera d'Igualtat i Feminismes, Tània Verge i Mestre, i la portaveu del Govern, Patrícia Plaja, informaran en roda de premsa dels acords que ha adoptat el Consell Executiu celebrat al matí. Els mitjans podran seguir la convocatòria i fer preguntes de forma presencial des del Palau de la Generalitat.

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia