Sala de premsa

La consellera Verge atendrà els mitjans a l'acte institucional del 25N

query_builder   25 novembre 2022 09:00

settings_input_antenna Convocatòria

La consellera Verge atendrà els mitjans a l'acte institucional del 25N

  1. L’atenció es durà a terme quan finalitzi la lectura de la declaració institucional del Dia Internacional per a l’Eliminació de les Violències Masclistes.

La consellera d’Igualtat i Feminismes, Tània Verge Mestre, assistirà a l’acte institucional en commemoració del 25N, el Dia Internacional per a l’Eliminació de les Violències Masclistes. L'actriu Maria Molins llegirà la declaració institucional del 25 de novembre de 2022, i la poetessa Isa Garcia Caparrós recitarà un poema. Verge atendrà els mitjans quan finalitzi l‘acte, per valorar la situació de les violències masclistes a Catalunya i el rol central del Departament d’Igualtat i Feminismes en el lideratge de les polítiques públiques per erradicar-les.

L’esdeveniment tindrà lloc a la Plaça Sant Jaume de Barcelona a les 9h, i l’atenció es dura a terme quan acabi, al voltant de les 9:30h a la mateixa plaça.

Els mitjans que vulguin prendre declaracions de la consellera Verge han de confirmar-ho al correu electrònic comunicacio.igualtat@gencat.cat.

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia