Sala de premsa

El president Aragonès presentarà dilluns el programa 'Ocell de foc' de suport a joves, especialment amb problemes de salut mental

query_builder   28 novembre 2022 13:00

settings_input_antenna Convocatòria

El president Aragonès presentarà dilluns el programa 'Ocell de foc' de suport a joves, especialment amb problemes de salut mental

  1. L’acte, on també participarà el conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent i Ramió, es farà a les 13h a Cal Muns (C/Gavà, 70)

El president de la Generalitat, Pere Aragonès i Garcia, i el conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent i Ramió, presentaran el pròxim dilluns, 28 de novembre, a les 13h, el programa ‘Ocell de Foc’, un projecte de suport a la inserció laboral dels joves, especialment amb problemes de salut mental. A l’acte també participarà el president del patronat Grup Sant Pere Claver, Pere Benito Ruiz.

Aquesta nova iniciativa, impulsada pel Departament d’Empresa i Treball, té l’objectiu d’assolir la inserció laboral en l’empresa ordinària o la recuperació del seu itinerari formatiu dels joves entre 16 i 30 anys.

La presentació a mitjans es farà a Cal Mun (C/Gavà, 70. Barcelona), un equipament referent en l’atenció a les persones amb problemes de salut mental gestionat pel Grup Sant Pere Claver.

Prèviament, el president i el conseller visitaran l’equipament i coneixeran la feina del seu equip de professionals.


Nota: Els mitjans que vulguin cobrir la visita i presentació han de confirmar l'assistència a premsa.emc@gencat.cat indicant nom i cognoms, DNI, mitjà pel qual es treballa i tasca que s'hi realitza.

13:00|Presentació del projecte 'Ocell de foc'. Carrer Gavà, 70|Barcelona (Barcelonès)

El president de la Generalitat, Pere Aragonès i Garcia, i el conseller d'Empresa i Treball, Roger Torrent i Ramió, presentaran el pròxim dilluns, 28 de novembre, a les 13h, el programa 'Ocell de Foc', un projecte de suport a la inserció laboral dels joves, especialment amb problemes de salut mental. La directora general de Joventut, Rut Ribas i Martí, i la directora general de l'Agència Catalana de la Joventut, Laia Girós i Barrés, assistiran a l'acte.

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia