Sala de premsa

El conseller Torrent anunciarà l'acord d'Avançsa amb l'empresa Ray Electric Motors

query_builder   30 novembre 2022 11:00

settings_input_antenna Convocatòria

El conseller Torrent anunciarà l'acord d'Avançsa amb l'empresa Ray Electric Motors

El titular d’Empresa i Treball es reunirà amb la direcció de l’empresa, farà un recorregut per les seves instal·lacions i, posteriorment, atendrà els mitjans de comunicació


El proper dimecres 30 de novembre, a les 11:00 hores, el conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent i Ramió, acompanyat de la directora general d’Avançsa, Clàudia Canals Pérez, visitarà l’empresa de motos elèctriques Ray Electric motors on anunciarà l’acord d’Avançsa (Empresa de Promoció i Localització Industrial de Catalunya) amb la companyia.

Tots ells es reuniran amb Iñigo Raventós Basagoiti, CEO de Ray Electric Motors, Gorka Lozano Iturrioz, director Comercial i de Màrqueting i el CFO de Ray Electric Motors, Miquel Torné Roca.

Després d’un recorregut per les instal·lacions de Ray Electric Motors, a les 12:00 hores, el conseller Torrent i la directora general d’Avançsa faran una compareixença davant dels mitjans de comunicació per valorar la concessió del préstec participatiu per part d’Avançsa a Ray Electric Motors. Íñigo Raventós intervindrà en nom de l’empresa per explicar el procés i els plans de futur de la companyia.

11:00|El conseller Torrent anuncia l'acord d'Avançsa amb l'empresa Ray Electric Motors. Seu de Ray Electric Motors ( c. del Vallespir, 22) |Sant Joan Despí (Baix Llobregat)

El conseller d'Empresa i Treball, Roger Torrent i Ramió, anunciarà l'acord d'Avançsa amb l'empresa Ray Electric Motors.

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia