Sala de premsa

El conseller d'Educació inaugura el Congrés Internacional de la Societat Catalana de Pedagogia a la Universitat de Lleida

query_builder   2 desembre 2022 09:00

settings_input_antenna Convocatòria

El conseller d'Educació inaugura el Congrés Internacional de la Societat Catalana de Pedagogia a la Universitat de Lleida

El conseller d'Educació, Josep Gonzàlez-Cambray, inaugurarà el primer Congrés Internacional “La qualitat educativa en els processos de transformació: per a la inclusió, la sostenibilitat i l’ètica formativa” de la Societat Catalana de Pedagogia. També participaran en l’acte inaugural l’alcalde de Lleida, Miquel Pueyo, i el rector de la Universitat de Lleida, Jaume Puy. Serà demà a partir de les 9h a l’Edifici Transfronterer de la Universitat de Lleida. Acompanyaran al conseller el delegat del Govern de la Generalitat a Lleida, Bernat Solé, i el director dels Serveis Territorials d’Educació a Lleida, Claudi Vidal.

1 de desembre de 2022

09:00|El conseller Gonzàlez-Cambray inaugura el Congrés Internacional de la Societat Catalana de Pedagogia. Edifici Transfronterer de la Universitat de Lleida (c. de Jaume II, 67)|Lleida (Segrià)

El conseller d'Educació, Josep Gonzàlez-Cambray, inaugura demà el 1r Congrés Internacional "La qualitat educativa en els processos de transformació: per a la inclusió, la sostenibilitat i l'ètica formativa" de la Societat Catalana de Pedagogia. El delegat del Govern a Lleida també hi assistirà.

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia