Sala de premsa

El president Aragonès es reuneix, demà divendres, amb el sector dels xips i semiconductors al Palau de la Generalitat

query_builder   16 desembre 2022 11:00

settings_input_antenna Convocatòria

El president Aragonès es reuneix, demà divendres, amb el sector dels xips i semiconductors al Palau de la Generalitat

  1. A la trobada també hi assistiran els conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent i Ramió i la consellera d’Economia i Hisenda, Natàlia Mas i Guix
  2. Els mitjans podran prendre imatges de l’inici a les 11.00 hores i seguir els parlaments per senyal institucional i les xarxes del GovernEl president de la Generalitat, Pere Aragonès i Garcia, encapçalarà demà divendres, 16 de desembre, una trobada institucional amb representants d’empreses, universitats i agents de l’ecosistema dels semiconductors per donar suport a aquest important sector tecnològic referent a Catalunya. El cap de l’Executiu estarà acompanyat d’altres membres del Govern: el conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent i Ramió i la consellera d’Economia i Hisenda, Natàlia Mas i Guix.

L’acte tindrà lloc al Saló de Sant Jordi del Palau de la Generalitat i començarà a les 11.00 hores. Abans, el president i els consellers es faran una foto de grup amb els convidats al Pati de Carruatges.

Per altra banda, el conseller Torrent i membres de l’agència ACCIÓ del Departament d’Empresa i Treball oferiran un breaffing informatiu des de les 9.00 hores amb periodistes per tal d’explicar la importància del sector, les potencialitats que té Catalunya en aquest àmbit i els projectes que hi ha en marxa.

Nota: Els mitjans que vulguin cobrir l'acte caldrà que presentin l'acreditació de Palau o bé del carnet del mitjà, acompanyat del DNI. En cas de no disposar de cap d'aquests documents, caldrà enviar un correu electrònic a l'adreça premsa.president@gencat.cat indicant nom, cognoms, DNI, mitjà pel qual es treballa i tasca que s'hi realitza.

La trobada al Saló de Sant Jordi serà a porta tancada, però els mitjans gràfics en podran prendre imatges de l’inici. Aquest gabinet de comunicació distribuirà la intervenció inicial del president per senyal institucional, Collserola i per les xarxes socials habituals.

Els periodistes interessats en assistir al breaffing informatiu caldrà que s’acreditin a: premsa.emc@gencat.cat.


11:00|Reunió amb el sector dels xips i semiconductors. Palau de la Generalitat (entrada pel c. Sant Sever)|Barcelona (Barcelonès)

El president de la Generalitat, Pere Aragonès i Garcia, encapçalarà una trobada institucional amb representants d'empreses, universitats i agents de l'ecosistema dels semiconductors per donar suport a aquest important sector tecnològic referent a Catalunya. L'acompanyaran el conseller d'Empresa i Treball, Roger Torrent i Ramió i de la consellera d'Economia i Hisenda, Natàlia Mas i Guix. Prèviament , a les 9.00 hores, el conseller Torrent i membres de l'agència ACCIÓ oferiran un briefing informatiu amb periodistes.

Nota: Els mitjans gràfics en podran prendre imatges de l'inici. Aquest gabinet de comunicació distribuirà la intervenció inicial del president per senyal institucional, Collserola i per les xarxes socials habituals. Per cobrir informativament l'acte caldrà disposar de l'acreditació de Palau o el carnet del mitjà; en cas contrari, cal acreditar-se a l'adreça premsa.president@gencat.cat. Per assistir al briefing informatiu cal acreditar-se a premsa.emc@gencat.cat

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia